در گزارش زیر طرز تهیه ترشی سالسا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه  ترشی سالسا آشنا کنیم.

مواد لازم:

گوجه فرنگی دو عدد
فلفل سبز و قرمز و زرد از هر کدام نصف فلفل
کدو سبز دو عدد
بادمجان دو عدد
سرکه دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون سه قاشق غذا خوری
مرزنجوش خرد شده دو قاشق غذا خوری
آویشن دو قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید:

 

طرز تهیه:

اگر فلفل رنگی نداشتید، می‌توانید از دو عدد فلفل سبز استفاده کنید.

بادمجان، کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌خوابانیم.

سپس آن‌ها را در باربیکیو یا فر، کبابی می‌کنیم تا بپزند.

بعد آن‌ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و همراه با فلفل‌های خرد شده در ظرف می‌ریزیم.

مرزنجوش، جعفری، آویشن، نمک و سرکه را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

این سالسا به همراه غذا‌های گوشتی خورده می‌شود.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.