در گزارش زیر طرز تهیه پاستا مرغ حرفه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مهم‌ترین نکته برای تهیه یک پاستا مرغ حرفه‌ای، سس مخصوصی است که برای آن آماده می‌کنیم. احتمالا پاستا مرغ با سس آلفردو را قبلا امتحان کرده‌اید، به همین خاطر این بار می‌خواهیم طرز تهیه یک مدل سس متفاوت و خوشمزه برای پاستا مرغ حرفه‌ای را به شما آموزش دهیم. نکته‌ای که این سس را جذاب کرده، استفاده از پودر چیلی، سیر و پنیرماسکارپونه است؛ سه ترکیب جذاب و خوشمزه که قرار است مرغ را با آن مزه‌دار و بعد از ترکیب کردن با پاستا همراه لایه‌ای از پنیر چدار و موزارلای رنده شده، داخل فر قرار دهیم. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک پاستای مرغ حرفه‌ای در فر را با تمام فوت و فن‌هایش به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ حرفه‌ای

پنه ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
سیر خرد شده دو حبه
فلفل چیلی یک چهارم قاشق چای‌خوری
گوجه‌فرنگی خرد شده ۸۰۰ گرم
شکر یک قاشق چای‌خوری
پنیر ماسکارپونه  شش قاشق غذاخوری
پنیر چدار  ۷۰ گرم
پنیر موزارلا ۵۰ گرم
ریحان ۱۵۰ گرم
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا مرغ حرفه‌ای در فر

پیش از این طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و پاستای مرغ با پنیر شایربلو را به شما آموزش داده‌ایم، اما این‌بار می‌خواهیم تا طرز تهیه یک پاستای مرغ حرفه‌ای با سسی مخصوص را با هم یاد بگیریم. برای شروع پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. حبه‌های سیر را هم به کمک چاقو خیلی ریز خرد کنید. سینه‌های مرغ گریل شده را به صورت تکه‌های نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک به طور مکعبی‌شکل خرد کنید.

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را حدود ده دقیقه داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن با پیاز، گوجه فرنگی خرد شده را داخل مخلوط پیاز و سیر بریزید. مواد را برای دقایقی هم بزنید و سراغ مرحله بعدی بروید.

در این مرحله شکر و فلفل چیلی را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا سس روی حرارت ملایم به قوام افتاده و غلیظ شود.

حرارت زیر سس را خاموش کرده و سینه‌های مرغ را داخل سس بریزید تا مزه‌دار شوند؛ شما می‌توانید به جای مرغ گریل شده از سینه مرغ آب‌پز نیز استفاده کنید. سپس پنیر ماسکارپونه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز مقداری نمک هم بپاشید.

پنه را مطابق دستورالعمل روی بسته‌بندی پخته و آبکش کنید. بعد از این که آب پنه داخل آبکش رفت، آن را به مایه پاستایی که آماده کرده‌اید، اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و سپس روی آن‌ها برگ ریحان، پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده بریزید.

فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ظرف پاستا را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانیکه روی پاستا طلایی شده و پنیر‌ها ذوب شوند. پاستای مرغ شما آماده است، نوش جان!
نکات

برای تهیه این پاستا می‌توانید به جای مرغ از بیکن هم استفاده کنید.
همچنین می‌توانید با کمی خلاقیت از سبزیجاتی مثل کدو یا بادمجان هم برای تهیه پاستا استفاده کنید.
مقدار تند بودن پاستا کاملا سلیقه‌ای است؛ اگر علاقه‌مند به غذا‌های تند هستید، از مقدار فلفل بیشتری استفاده کنید.

منبع:  کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.