در این مطلب به شما طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر را آموزش میدهیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول‌ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال‌های آزاد در امان نگه می‌دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهد. در این مطلب به شما طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر را آموزش میدهیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم:

کره:۵ قاشق سوپ‌خوری
سیر:۲ حبه
قارچ:۳۵۰ گرم
نان فرانسوی بزرگ: یک عدد
جعفری تازه: چند ساقه
نمک و فلفل: به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیر‌ها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید. نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است.

۲. تابه‌ای را آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.

۳. قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

۴. برش‌های نان را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید.

۵. جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۶. حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها بریزید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.