خوردن پنیر ممکن است به کاهش وزن کمک و از بیماری‌های قلبی و پوکی استخوان جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الیوم السابع، برخی افراد از خوردن پنیر بسیار نگران هستند؛ زیرا سرشار از چربی، سدیم و کالری است. با این حال، پنیر همچنین یک منبع عالی از پروتئین، کلسیم و بسیاری از مواد مغذی دیگر است.

خوردن پنیر ممکن است به کاهش وزن کمک و از بیماری‌های قلبی و پوکی استخوان جلوگیری کند. برخی از انواع پنیر نسبت به انواع دیگر سالم‌تر هستند.

سالم‌ترین انواع پنیر عبارتند از:

پنیر موزارلا

موزارلا نوعی پنیر سفید نرم و دارای رطوبت بالاست. منشا آن ایتالیا است و معمولاً از یا شیر گاو تهیه می‌شود. میزان سدیم و کالری موتزارلا نسبت به سایر پنیر‌ها کمتر است؛ این پنیر حاوی ۸۵ واحد کالری، ۶ گرم پروتئین، ۶ گرم چربی، ۱ گرم کربوهیدرات، ۱۷۶ ملی گرم سدیم و ۱۴ درصد کلسیم است.

پنیر موزارلا

پنیر رگه آبی

این پنیر از شیر گاو، بز یا گوسفند تهیه می‌شود و یکی از انواع مغذی پنیر است؛ پنیر رگه آبی حاوی درصد بالاتری از کلسیم نسبت به انواع دیگر پنیر‌ها بوده و حاوی ۱۰۰ واحد کالری، ۶ گرم پروتئین، ۸ گرم چربی، ۱ گرم کربوهیدرات، ۳۸۰ میلی گرم سدیم و ۳۳ درصد کلسیم است.

از آنجایی که پنیر رگه آبی دارای کلسیم زیاد به عنوان یک ماده مغذی ضروری برای سلامت استخوان است، افزودن آن به رژیم غذایی شما می‌تواند از مشکلات بهداشتی مرتبط با استخوان جلوگیری کند.

پنیر رگه آبی

پنیر سفید

پنیر سفید معمولاً از شیر گوسفند یا بز تهیه می‌شود و با توجه به اینکه برای حفظ طراوت و شادابی در آب نمک بسته بندی می‌شود، می‌تواند سدیم زیادی داشته باشد. با این حال، معمولاً از بسیاری از پنیر‌ها کالری کمتری دارد و حاوی ۸۰ واحد کالری، ۶ گرم پروتئین، ۵ گرم چربی، ۱ گرم کربوهیدرات، ۳۷۰ میلی گرم سدیم و ۱۰ درصد کلسیم است.

پنیر سفید

پنیر دَلَمه

پنیر دلمه یک پنیر سفید و نرم است که از کشک شیر گاو تهیه می‌شود. گفته می‌شود که منشأ آن ایالات متحده است و در مقایسه با پنیر‌های دیگر پروتئین بالاتری دارد و حاوی ۱۲۰ واحد کالری، ۱۲ گرم پروتئین، ۷ گرم چربی، ۳ گرم کربوهیدرات، ۵۰۰ میلی گرم سدیم و ۱۰ درصد کلسیم است.

 این پنیر سرشار از پروتئین است، اما کالری کمی دارد، به همین دلیل مصرف آن برای کاهش وزن توصیه می‌شود.

پنیر دلمه

پنیر ریکوتا

ریکوتا یک پنیر ایتالیایی است که از آب باقی مانند از دیگر پنیر‌های شیر گاو، بز، گوسفند بدست می‌آید. ریکوتا دارای یک قوام خامه‌ای است و اغلب به عنوان یک نوع سبک‌تر از پنیر دلمه توصیف می‌شود. این پنیر حاوی ۱۸۰ واحد کالری، ۱۲ گرم پروتئین، ۱۲ گرم چربی، ۸ گرم کربوهیدرات، ۳۰۰ میلی گرم سدیم و ۲۰ درصد کلسیم است.

پنیر ریکوتا


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۹ آبان ۱۳۹۹
کلا پنیر چیز مزخرفیه به نظر من ماست بمراتب بهتره ولی بدترین ماست ماست چکیده است چون همه خواصش با آبش رفته