در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نوشیدنی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه وافل بلژیکی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

آب انار.......  ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)

آبلیمو.....  ۲ قاشق چایخوری

شکر.....  یک سوم پیمانه (حدود ۶۰ گرم)

زنجفیل تازه (خرد کرده) ........  ۱ تکة ۵ سانتیمتری

برش‌های لیمو برای تزئین....  به میزان لازم

دانة انار برای تزئین ....  به میزان لازم

روش تهیه

همة مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و ۵-۸ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. آن‌گاه صبر کنید تا نوشیدنی خنک شود. سپس آن را صاف کنید و در هر لیوان، قدری از این نوشیدنی بریزید. حالا لیوان‌ها را با آب گازدار پر کنید و نوشیدنی را با یخ، برش‌های لیمو و دانه‌های انار بیارائید.

خواص زنجبیل

زنجفیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذا‌های آسیایی، دارو‌های گیاهی و خاورمیانه به کار می‌رود زنجفیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می‌شود، زنجفیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجفیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

منبع: شورو شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.