به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه وافل بلژیکی آشنا کنیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
آب انار....... ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)
آبلیمو..... ۲ قاشق چایخوری
شکر..... یک سوم پیمانه (حدود ۶۰ گرم)
زنجفیل تازه (خرد کرده) ........ ۱ تکة ۵ سانتیمتری
برشهای لیمو برای تزئین.... به میزان لازم
دانة انار برای تزئین .... به میزان لازم
روش تهیه
همة مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و ۵-۸ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. آنگاه صبر کنید تا نوشیدنی خنک شود. سپس آن را صاف کنید و در هر لیوان، قدری از این نوشیدنی بریزید. حالا لیوانها را با آب گازدار پر کنید و نوشیدنی را با یخ، برشهای لیمو و دانههای انار بیارائید.
خواص زنجبیل
زنجفیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، داروهای گیاهی و خاورمیانه به کار میرود زنجفیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب میشود، زنجفیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجفیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
منبع: شورو شیرین
انتهای پیام/