امروز ما با دستور تهیه یک کیک اسفنجی وگان مهمان آشپزخانه‌هایتان هستیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک اسفنجی وگان دسری خوشمزه و بدون نیاز به لبنیات بوده که برای گیاهخوران و افراد وگان بسیار مناسب است؛ چرا که اغلب این افراد با مصرف لبنیات و تخم‌مرغ در بیشتر کیک و شیرینی‌ها مشکل دارند.

امروز ما با دستور تهیه یک کیک اسفنجی وگان مهمان آشپزخانه‌هایتان هستیم. کیک اسفنجی وگان به راحتی تهیه می‌شود و طعم خاص آن همه را شگفت‌زده خواهد کرد به طوری که کسی باور نخواهد کرد که این کیک با مواد کاملا گیاهی و بدون تخم مرغ تهیه شده است.

این کیک تنها مخصوص افراد وگان نیست و هر فرد با هر رژیم غذایی می‌تواند از خوردن آن لذت ببرد. شما می‌توانید این کیک را با مواد کم خرج و بسیار ساده‌ای تهیه کنید و بعد از ظهر‌ها در کنار چای و صبح‌ها در کنار قهوه خود میل کنید و با انرژی بیشتری به کارهایتان ادامه دهید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

کره وگان فاقد لبنیات ۱۵۰ گرم
شیر وگان فاقد لبنیات ۳۰۰ میلی‌لیتر
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
وانیل یک تا دو قاشق چای‌خوری
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری
شکر ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه لایه خامه‌ای

کره وگان فاقد لبنیات ۱۰۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مربا توت‌فرنگی چهار قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه کیک اسفنجی وگان بدون نیاز به لبنیات

در ابتدا باید فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. دو قالب مخصوص کیک‌پزی بردارید و کف آن را با کمی کره وگان چرب کنید. کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب‌های خود ببرید و آن را داخل قالب‌ها پهن کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید و ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر وگان فاقد لبنیات را داخل آن بریزید. سرکه سیب را به شیر اضافه کنید. پس از گذشت چند دقیقه مشاهده می‌کنید که شیر دلمه می‌شود. در این مرحله یک قاشق چای‌خوری وانیل و ۲۰۰ گرم شکر را داخل کاسه بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید.

یک کاسه دیگر بردارید و ۳۰۰ گرم آرد را داخل آن الک کنید. دو قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به کاسه حاوی شیر اضافه کنید. همه مواد را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بافت یکدستی به دست آید.

مخلوط را بین دو قالب خود تقسیم کنید؛ سپس قالب‌ها را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد (پخته شدن کیک را می‌توانید با استفاده از یک سیخ چوبی یا چنگال متوجه شوید. به این صورت که سیخ یا چنگال را وارد وسط کیک می‌کنید، اگر سیخ یا چنگال شما کاملا تمیز خارج شد یعنی کیک پخته شده است). قالب‌های کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. پس از اینکه قالب‌ها خنک شدند، کیک‌ها را با احتیاط از قالب خارج کنید و روی قفسه سیمی مخصوص قرار دهید تا همه جای کیک کاملا خنک شود.

در حالی که کیک‌ها خنک می‌شوند، لایه خامه‌ای میانی کیک را آماده کنید. برای این کار لازم است یک کاسه متوسط بردارید و ۱۰۰ گرم کره گیاهی وگان، ۲۰۰ گرم پودر قند و یک قاشق چای‌خوری وانیل را داخل آن بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید. از آن جایی که کره‌های گیاهی بافت نرم تری دارند بهتر است برای مخلوط کردن آن با مواد دیگر از هم زن دستی یا یک قاشق چوبی استفاده شود. حواستان باشد که مخلوط را بیش از حد هم نزنید. اگر مخلوط خیلی سفت شد، می‌توانید از هم زن برقی استفاده کنید و در حین هم زدن یک تا دو قاشق غذاخوری شیر وگان نیز اضافه کنید تا بافت مخلوط، سبک‌تر و خامه‌ای‌تر شود.

اکنون که کیک‌ها خنک شده‌اند، می‌توانید یکی از آن‌ها را روی یک ظرف مسطح قرار دهید؛ سپس مربا توت‌فرنگی یا هر مربای دیگری که دوست دارید را روی آن بریزید به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند. حالا کیک خود را با یک لایه از مخلوط خامه‌ای بپوشانید و لایه کیک اسفنجی دیگری را روی آن قرار دهید. روی کیک مقداری پودر قند الک کنید و با میوه‌های دلخواه‌تان تزئین و نوش جان کنید.

نکات

بهتر است پیش از سرو، کیک را چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل می‌توانید خامه بیشتری تهیه کنید و روی کیک را خامه کشی کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.