در این مطلب قصد داریم روش تهیه کاپ کیک پاییزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاپ کیک پاییزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه
هویج رنده شده - ۳۰۰ گرم
مغزگردو- ٨٠گرم
تخم مرغ - ۵ عدد متوسط
شیر- یک چهارم لیوان
روغن مایع - یک لیوان
آرد - ٣٠٠گرم
شکر- ۲۵۰ گرم
دارچین - یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی رنده شده – نصف یک عدد
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
۱-ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر خوب مخلوط می‌کنیم به‌حدی که سفید و کشدار شود.

۲- سپس روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم دوباره ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

۳- جوز هندی و دارچین را اضافه می‌کنیم.

۴-حالا آرد را دوبار الک و همراه بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم.

۵- در این مرحله شیر را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم و درمرحله پایانی هویج رنده شده و گردوی نیم کوب را اضافه می‌کنیم.

۶- فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن می‌کنیم و داخل یک قالب گرد ٢٠سانتی‌متری کاغذ روغنی می‌گذاریم و با روغن چرب می‌کنیم.

۷-مواد را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت با دمای ۱۶۰ درجه داخل فر می‌گذاریم. ۸-با یک سیخ چوبی امتحان می‌کنیم اگر مایه به سیخ نچسبید کیک آماده است. ۹- برای تزیین می‌توانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.