به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای خیلی از افراد غذاهای نانی مثل غذاهای برنجی و خورشتی یک غذای کامل و سیرکننده محسوب نمیشود. اما نان شکمپری که دستور تهیه آن را میخواهیم در اختیارتان قرار دهیم تمام تصوراتتان را در مورد این نوع غذاها تغییر میدهد. نان شکم پر با خمیر خانگی درست شده و محتویات داخلش شامل گوشت قلقلی و پنیر خوشطعم و کمنمک موزارلاست. با طرز تهیه نان شکم پر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه نان شکم پر
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
پودر سوخاری یکسوم پیمانه
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پودر پنیر پارمسان یکسوم پیمانه
پنیر موزارلا گیلاسی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس کچاپ به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر
مایه خمیر ۱۰ گرم
آب ولرم یکچهارم پیمانه
شکر نصف قاشق چایخوری
آب نصف پیمانه
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آرد دو پیمانه
نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه نان شکم پر
برای شروع گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. سس کچاپ را هم اضافه کنید و به کمک دست مواد را با هم ورز دهید.
به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد بردارید و قلقلی کنید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. گوشت قلقلیها را داخل تابه بچینید و تمام طرف آنها را سرخ کنید.
برای تهیه خمیر مایه خمیر، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و یک رب استراحت دهید. سپس آب، روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را حدود نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از این که خمیر نیم ساعت استراحت کرد، آماده مصرف است. آن را به اندازه یک مشت چونهگیری کنید و به کمک دست پهن کنید.
روی خمیر سس کچاپ بریزید و به کمک قاشق سس را پهن کنید. گوشت قلقلیهای سرخ شده را همراه یک عدد پنیر موزارلای گیلاسی روی خمیر قرار دهید و جوری آن را بپیچید که در مغز نان قرار گیرند.
داخل یک کاسه روغن مایع، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
یک قالب فر دایرهای شکل بردارید و نانها را دورتادور آن بچینید. به کمک یک قلمو روی نانها را به روغن آغشته کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از بیست دقیقه نان شکم پر آماده است. آن را از فر بیون آورده و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان!
این نان شکمپر را با سس تند و شیرین تایلندی هم میتوانید سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/