به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارشی در مورد غذاهایی با روکش طلا منتشر کرده که در شبکههای اجتماعی بسیار مورد بحث قرار گرفته است. این نوع غذا تأثیرهای منفی احتمالی بر بدن دارد.
«الکساندر اوپنهایمر»، متخصص تغذیه میگوید: طلای خوراکی باید بین ۲۳ تا ۲۴ قیراط باشد و این طلا ممکن است مواد معدنی دیگری داشته باشد که در صورت مصرف سمی و خطرناک هستند.
براساس این گزارش طلایی که برای مصارف غذایی استفاده میشود در اروپا با نام ای- ۱۷۵ شناخته میشود. این نامی است که توسط سازمان ایمنی غذایی اروپا هنگام استفاده از آن به عنوان ماده افزودنی یا رنگ برای تزیین غذا استفاده میشود.
آثار ایمنی و سلامت طلای خوراکی در سال ۱۹۷۵ ارزیابی شد. سپس این مواد در سال ۲۰۱۶ توسط متخصصان اداره سلامت مواد غذایی اروپا دوباره مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
انتهای پیام/
لعنت به ادم اصراف کار
من قبلا روزی نیم کیلو طلا میخوردم
باشه دیگه نمیخورم
دلتون خوشه
مردم نون ندارن بخورن
طلا؟
نگران نباشید ما روکشش رو برمیداریم