به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه شیرینی آفتابگردان و گشنیز آشنا کنیم.
مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد
کره..... ۱۲۰ گرم
پودر شکر ...... ۵۰ گرم
وانیلین...... یک چهارم قاشق چایخوری
زردة تخم مرغ...... ۲ عدد
آرد...... ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو..... ۲۰ گرم
نمک ..... ۱ پینچ
شکلات چیپسی ..... به میزان لازم
مواد لازم برای تهیة خمیر تزئینی
کرة نرم ...... ۸۰ گرم
پودر شکر...... ۷۰ گرم
تخم مرغ همزده.... ۳۵ گرم
وانیلین ...... یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ..... ۸۰ گرم
آرد ذرت.... ۲۵ گرم
پودر کاسترد..... ۲۰ گرم
بیکینگ پودر...... یک چهارم قاشق چایخوری
رنگ زرد خوراکی....... اندکی
بیشتربخوانید
روشتهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه وانیلین و زردههای تخم مرغ رابیفزائید و ۲ دقیقة دیگر مواد را هم بزنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو ونمک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر ۵ سانتیمتر، قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. خمیر تزئینی را در قیف دارای ماسورة شمارة ۶۷ یا ۶۸ بریزید و روی خمیرهای قالب زده را به شکل گل آفتابگردان بیارائید. سپس در مرکز گل، اندکی شکلات چیپسی بریزید و سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد قرار دهید. آنگاه شیرینیها را به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید و روی پنجرة سیمی خنک کنید.
روش تهیة خمیر تزئینی
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد، آرد ذرت، پودر کاسترد و بیکینگ پودر را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا اندکی از رنگ خوراکی را به این مایه بیافزائید و مخلوط سازید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/