به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خلیل رنجبر رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان پیش از ظهر امروزدر مراسم نمادینی که در متوسطه با نیازهای ویژه گلها در سنندج برگزار شد، گفت: این تعداد تبلت و گوشی با مشارکت اداره استثنایی وخیرین در راستای رفع مشکل آموزش غیر حضوری بین دانش آموزان با نیازهای ویژه نیازمند استان توزیع شد.
او با بیان اینکه ۴۰ درصد از دانش آموزان با نیازهای ویژه استان به شبکه شاد دسترسی دارند، ادامه داد: این دانش آموزان از شبکه شاد به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و تبلت محروم هستند.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد معلمان در شبکه شاد فعالیت دارند، گفت: معلمان با تهیه درسنامه وبستههای حمایتی آموزشهای لازم را در اختیار دانش آموزانی قرار میدهند که به شبکه شاد متصل نیستند و نمیگذارند که جریان آموزش برای این دانش آموزان قطع شود.
او یکی از رسالتهای مهم در آموزش وپرورش استثنایی استان را حمایتهای مادی و معنوی از دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد وافزود: در راستای حمایت از دانش آموزان کمتر برخوردار کارگروه تدوین الگوی جامع ونوین برای ارائه خدمات حمایتی، ایجاد مشارکت خیرین ونیکوکاران در آموزش وپرورش استثنایی استان تشکیل شده است.
رنجبر تصریح کرد: با اجرای برنامههای فرهنگی اقدامات مؤثری در جلب مشارکت خیرین در راستای کمک به رشد وشکوفایی استعدادهای نهفتهی دانش آموزانی که به علت کمبود امکانات وتجهیزات در معرض خطر افت تحصیل میباشند انجام گرفته است.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان افزود: یکی از دلایل اصلی ترک تحصیل به خصوص در مناطق کمتر برخوردار وضعیت اقتصادی خانواده هاست که قادر به تأمین بسیاری از نیازهای آموزشی و تحصیلی فرزندان خود نیستند.
رنجبر گفت: مشکلات مالی از لحاظ جسمی وروانی فشار مضاعفی بر دانش آموز وارد کرده، انگیزه تحصیلی وی را پایین میآورد ودر نهایت منجر به ترک تحصیل میگردد که این آمار با توجه به شرایط خاص دانش آموزان با نیازهای ویژه بالاتر است.
انتهای پیام/م