به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپهای پر ادویه و نسبتا تند هندی، طرفدارهای زیادی دارند. یکی از پیشغذاهای معروف برای ادویه دوستها، سوپ ماست گوجراتی است. سوپی که با وجود ترکیب شدن ماست در آن، گرم سرو میشود و طعمهای متعدد و خاصی در جریان پخت به آن اضافه میشود.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای سوپ ماست گوجراتی
آرد لپه (الک شده) یک سوم پیمانه
آب سه پیمانه
ماست دو پیمانه
زردچوبه دو قاشق چایخوری
شکر چهار قاشق چایخوری
نمک چهار قاشق چایخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
تخم خردل سیاه چهار قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک تا دو قاشق چایخوری
زنجبیل چهار قاشق چایخوری
برگ بو هشت تا ۱۰ عدد
تخم شنبلیله چهار قاشق چایخوری
انغوزه یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ ماست گوجراتی
برای آماده کردن این سوپ گرم، آرد لپه و یک سوم پیمانه از آب را در کاسه مناسبی خوب مخلوط کنید. بقیه آب را هم به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
سپس ماست، زردچوبه، شکر و نمک را هم اضافه و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزی دو با حرارت متوسط به طور مستمر آن را هم بزنید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه بخار کند و گهگاه هم بزنید.
حالا روغن را در ماهیتابه کوچکی با حرارت متوسط داغ کنید. تخم خردل سیاه را در آن تفت دهید. وقتی تخم خردل سیاه شروع به ترکیدن کرد، فلفل، زنجبیل، برگ بو و تخم شنبلیله را اضافه کنید و هم بزنید. چند لحظه این ادویهها را تفت دهید تا تخم شنبلیله کمی تیره شود. انغوزه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا محتویات ماهیتابه را به سوپ اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در آخر گشنیز (خرد شده) را هم اضافه کرد و سوپ ماست گوجراتی را با تزیین دلخواهتان سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/