به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرقت عملی است که در حقوق کیفری به معنی گرفتن اموال و داراییهای یک فرد به صورت غیرقانونی و به اجبار بوده و افرادی که دست به انجام چنین اعمالی میزنند؛ بنابر قانون مجرم شناخته میشوند و تحت تعقیب و پیگرد مراجع ذیصلاح قرار میگیرند.
در جامعه ما هم همانند تمام جوامع دنیا، سرقت یک پدیده شایع است و افرادی به دلایل مختلف دست به انجام چنین کاری میزنند.
طبق قانون، شناسایی و دستگیری سارقان در حوزههای مختلف بر عهده نیروی انتظامی است و پس از دستگیری متهمان، افراد به مراجع قضایی ارجاع داده و به پرونده آنها رسیدگی میشوند تا متناسب با میزان ارتکاب جرایمشان برای سارقان مجازات تعیین شود.
به صورت روزانه تعدادی از افراد جامعه اموالشان اعم از کیف پول، تلفن همراه، خودرو، زیور آلات و ... مورد سرقت سارقان قرار میگیرد و طبق معمول پس از وقوع سرقت، مالباختهها با مراجعه به مراکز انتظامی مستقر در سطح شهر اقدام به تنظیم شکایت و طرح دعوی میکنند تا به پروندههایشان رسیدگی شود.
طبیعی است که هر مالباختهای مترصد پیگیری هر چه سریع تر و به نتیجه رسیدن پرونده شکایتش توسط پلیس است و از این رو به هر دری میزند تا دزد اموالش پیدا شود، اما برخی از پروندهها به صورت ویژه و با قید فوریت مورد رسیدگی مأموران انتظامی قرار میگیرند.
زورگیری از فرزند نویسنده سینما و تلویزیون
چندی پیش سارقانی با سوار شدن به خودروی فرزند مهراب قاسمخانی، نویسنده سینما و تلویزیون کشورمان، اقدام به زورگیری از وی آن هم با قمه کردند و در یکآن، تلفن همراهش را به سرقت بردند.
چند روزی بیشتر نگذشت که خبر شناسایی و دستگیری سارق تلفن همراه فرزند قاسمخانی در رسانهها منتشر شد و در همین رابطه مأموران پلیس پایتخت توانستند متهم را ظرف چند روز پس از وقوع زورگیری شناسایی و دستگیر کنند.
سرقت گردنبند طلای علی دایی در روز روشن
اما این تنها پرونده سرقت از افراد مشهور و مطرح کشور نبود و به تازگی هم علی دایی اسطوره فوتبال کشورمان زمانی که به همراه دخترش در مقابل محل کارش در حال تردد بود، مورد هجوم سارقان قرار گرفت و گردنبند گرانبهای وی توسط سارقان به سرقت رفت.
سارقان اموال اسطوره فوتبال کشورمان فقط چند روز توانستند نفس راحتی بکشند، چرا که مأموران پلیس پایتخت در عملیاتی توانستند سارق اصلی پرونده را شناسایی و وی را دستگیر کنند.
اینکه پلیس توانسته در انجام مأموریتهای خود به خوبی عمل کند و سارقان را ظرف تنها چند روز پس از وقوع سرقت دستگیر کنند قابل تقدیر است؛ اما نکتهای که در این میان در اذهان عمومی باعث ایجاد سوال میشود این است که چرا دیگر سارقانی که اموال مردم عادی را به سرقت میبرند ظرف ۴۸ یا ۷۲ ساعت دستگیر نمیشوند؟
اگر مأموران پلیس پایتخت میتوانند سارقان را با چنین سرعت عملی شناسایی و دستگیر کنند، چرا شاهد تشکیل پروندههای سرقتی هستیم که ماهها بر روی میز و در داخل کشوهای کلانتریها خاک میخورند و هیچ ردی از سارق آن پروندهها نیست؟
بدیهی است که پلیس به یک چشم به پروندهها نگاه میکند و نسبت به پیگیری سریع آنها وارد عمل میشود، اما اینکه پرونده افراد مطرح و به اصطلاح سلبریتی به سرعت رسیدگی میشود، اما پرونده مردم عادی با روند متوسط و کندی در جریان است؛ به خودی خود اذهان را به سمت این موضوع که پلیس میان افراد جامعه تفاوت قائل میشود، میبرد.
درخواست آحاد جامعه از نیروی انتظامی که همواره در تمام امور بر سارقان، کلاهبرداران، زورگیران، سوداگران مرگ تسلط داشته و توانسته آنها را دستگیر کند، این است که با همان جدیتی که به پروندههای افراد مشهور رسیدگی و در نهایت آنها را به نتیجه ختم میکند، پروندههای آنان هم مورد رسیدگی قرار بگیرد تا سارقان اموالشان به دست عدالت و قانون سپرده شوند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
عابر کارتهای دوستمو دزدیدن و حسابشو خالی کردن
طرف نادان کارت به کارت کرده بحساب خودش!!!
حالا اسم و تصویرش راهم از بانک دراورده باز نیروی انتظامی اقدام به دستگیری طرف نمیکنه نزدیک دو ساله!!!
بهش گفتن نیرو کم داریم!!!!
ولی در کل به علت کثرت دزدی ها مردم ناراضی اند و پلیس هم با انبوهی از پرونده های ریز و درشت روبروست
اینکه دزدی زیاده غیراز حالا فقر و اختلاف طبقاتی تعطیل شدن احکام اسلامی هم هست یعنی بریدن انگشت و دست دزد که به صراحت درقران به آن اشاره شده تو جامعه اسلامی ما کلا مهجور شده نتیجشم شده این
خدا شاهده در سال دست فقط ۱۰۰۰ نفر را که جرم دزدی آنها محرز شده در ملا عام یا رسانه حکم شرعی را برایشان اجرا کنند عمرا کسی سراغ دزدی برود
مسائل رو باید ریشه ای حل کرد
نکته جالب:
پلیس موتور سوار اومد صورتجلسه کرد و رفت.
روز بعد زنگ زدن که دزد پیدا شد.
رفتیم کلانتری گفتن دزد رو گرفتن و به دزدی ساختمان شما هم اعتراف کرده ولی برای شما جنس نمیشه و فقط معطلی داره و ...
ما هم رضایت دادیم و دیگه نگفتیم که دزدمون اونی نیست که شما گرفتید و بقیه چیزها رو خودتون تفسیر کنید.
دار و ندارمو بردن و بدبخت شدم
یه بار رفتم آگاهی یارو اعصاب نداشت سرمداد زد آقا نیاید اینجا
پیدا بشه خودمون زنگ میزنیم
الان ۳ ساله خبری نیست و نخواهد شد
...
ولی هرگز فراموش نکنید و تو ذهنتون بسپارید قبل از وقوع یک جرم مخصوصا سرقت نزدیک به ۳۰ ارگان موظف به پیشگیری می باشند
که به راحتی میتونید با یه سرچ ساده از این موضوع اطلاع پیدا کنید
و بدونید مقصرین چه کسانی هستند
امنیت بازار تهران صفر. شهرداری روز ای تعطیل از هر ماشین ۱۰ تومن رشوه میگیره راه میده داخل. نیروی انتظامی هیچکاری نمیکنه زنگ میزنی دوساعت میکشه تا برسن. آقا سرمایه مردم دارن می دزن از بازار مغازه هارو دارن خالی میکنن
منزل بنده سرقت شد هر چقدر به مامور کلانتری گفتم همسایه من دوربین داره فیلم سرقت رو ازش بگیرید گفت به من ارتباطی نداره .
دل بد نکنید خدا با ماست و نیرو با سلبریتی ها
طرف زمینمو دزدید هنوز قاضی منتظر نظر کارشناسه
لطفا پخش کنید. ممنون
چون در جامعه اسلامی هنوز تبعیضگری و پارتی بازی و غیره ... وجود دارد اگر نه یک فرد گمنام ژنده پوش بی سواد تهی دست مال باخته با یه سلبریتی معروف ثروتمند خوش تیپ خوش اندام مال باخته چه فرقی باید بکند همه در پیشگاه قانون نظام اسلامی باید یکسان باشند و همه در اولویت باید باشند .
والسلام و صلوات التماس دعا .
دوم پول .
بند قانون حدیدپ پ
یکی از مردمی ترین حرف های خبرگزاری شما بود.
اثر انگشت سارق هم کشف و مثبت اعلام شد ولی آگاهی بهم اعلام کرد چون سابقه دار نیست نمیشه کاری کرد و باید منظر بشی سابق دار شود.واقعا متاسفم
احتمالا شما معنی بدیهی رو نمیدونین.
فشار روی نیرو انتظامی زیاده
اما وقتی اموال یک فرد عادی سرقت میشه ماه هادبلکه سالها میگذره و به فراموشی سپرده میشه
دستور پیگیری پرونده ها را قاضی صادر میکند
پس اگر پرونده ای طول کشید علت آن را از قاضی بپرسید
چون تاجایی که من خبر دارم نیروی انتظامی باید دستور قضایی را اجرا کند
خلاصه کلام کی ما فقرا را میبینه دوست عزیز