به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست میآید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو میشود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از ترشح شیرخشک برای تهیه آن استفاده میکردند.
بیشتربخوانید
نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده میشود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمیکنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه این محصول از هیچگونه شکری استفاده نشده و شیرینی آن ناشی از قند موجود در لاکتوز شیر است و طعم شیرین آن از طریق یک ماده طبیعی به دست آمده است. برای تهیه موز طعم دار کاتلا که یک دسر بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه موز طعم دار کاتلا
موز سه عدد آرد۲۵۰ گرم تخم مرغ چهار عدد خرده نان۲۲۰ گرم کره ۱۵ گرم کاتلا۱۷۰ گرم شکر دارچینی به مقدار لازم روغن به مقدار لازم
طرز تهیه موز
مرحله اول
پوست موز را جدا کنید. انتهای آن را ببرید و داخل موز را خالی کنید.
مرحله دوم
داخل موز را از کاتلا پر کنید و دو ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم
آرد، تخم مرغ و نان خشک را در سه ظرف جدا قرار دهید.
مرحله چهارم
موز یخ زده را به ترتیت در آرد، تخم مرغ و خرده نان قرار دهید.
مرحله پنجم
سپس در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ششم
در انتها موزهای سرخ شده را در شکر دارچینی بغلتانید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/