به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علی اصغر همت،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم از استحصال ۵۰ گرم زهر زنبور عسل در قم برای نخستین بار توسط زنبور داران استان خبر داد و بیان کرد: زهر زنبور عسل دارای خواص درمانی فراوان و ارزش اقتصادی بالایی است و در سال جهش تولید تلاش میکنیم استحصال این محصول ارزشمند در میان زنبورداران استان به عنوان یک اولویت دنبال شود.
او ادامه داد: استحصال زهر با تنوع بخشی به محصولات مرتبط با زنبور عسل، اقتصاد زنبور داران استان را از تک محصولی خارج میکند و به همین دلیل ترویج آن در دستورکار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم قرار گرفته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: زهر زنبور عسل دارای ارزش اقتصادی بسیار بالایی است و هر گرم این محصول بیش از ۸۰ دلار قیمت دارد که این موضوع نشانگر اهمیت سرمایه گذاری در این بخش است.
همت گفت: امروز زهر زنبور عسل برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد و نتایج آن در بهبود افراد بیمار به اثبات رسیده است، به همین دلیل این محصول بازار فروش مناسبی دارد.
او بیان کرد: زهر زنبور عسل در قالب محصولات متنوع همچون عصاره، مکمل، مرطوب کننده و سرم در بازار عرضه میشود و مشتریان بسیاری دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: امید است با اقدامات صورت گرفته تولید این محصول مهم در استان افزایش یافته و بخش مهمی از بازار آن با محصولات تولید شده توسط زنبورداران فعال در قم تامین شود.
زهر زنبور عسل یک مایع اسیدی و بی رنگ است که پس از استحصال به روشهای صحیح میتوان از خواص ضد التهابی و تسکین دهندگی درد آن برای بهبود فرآیند درمان بیماران استفاده کرد.
سالانه بیش از ۳۳۶ تن عسل در استان قم تولید میشود و صنعت زنبورداری در استان روزبهروز گسترش مییابد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/ش