به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد سیمزاری، مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل در ستاد پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی گفت: همه ما باید در راستای اجرایی شدن این سند ملی نهایت تلاش را در ادارات و ارگانهای تحت مسوولیت خود داشته باشیم تا از ادامه روند مصرف این ماده مضر پیشگیری شود.
او مصرف مشروبات الکلی را در یک کشور اسلامی بسیار نا خوشایند اعلام کرد و افزود: یک بحث اشتباه و غیر علمی بین جوانان رواج یافته که استفاده از مشروبات الکلی در مقابله با کرونا مفید است البته اگر چنین ادعایی مبنای علمی داشت نباید در اروپا و کشورهای غیر اسلامی کسی به این ویروس مبتلا میشد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل با اشاره به اینکه هیچ پزشکی استفاده از مشروبات الکلی را توصیه نکرده است، افزود: در علم پزشکی این مواد برای کبد مضرر بوده و امراض دیگری را نیز به دنبال دارد و قطعا ضررش بیشتر از منفعت آن است.
سیمزاری با تاکید بر اینکه وظیفه همه ما این است که در پیشگیری از مصرف مشروبات احساس مسوولیت داشته باشیم گفت: امسال به چند دلیل استفاده از مشروبات الکلی دست ساز افزایش یافته و جهت همکاری با نیروی انتظامی و مقابله با افزایش آن مردم و مسوولان نباید بی تفاوت باشند چرا که دود این بحث چشم همه ما را اذیت میکند.
او ادامه داد: باید از افزایش این ماده مضرر برخورد جدی صورت گرفته و در پیشگیری از مصرف آن اقدام شود، ولی بیشتر از نگاه قهر آمیز با فرهنگ سازی میتوان از افزایش بی رویه آن جلوگیری کرد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری اردبیل افزود: معاونتهای اجتماعی دستگاههای مربوطه در بحث فرهنگ سازی و تفهیم در اندیشههای مردم نفوذ کنند و این روند در حقیقت نوع تفکر تاثیر گذار پیشگیری روند و فرایند تهیه آن متاثر خواهد بود.
سیمزاری تصریح کرد: باید ضرر مشروبات الکلی توسط پزشکان دارای نفوذ در صدا و سیما و رسانهها اطلاع رسانی شود و عرصه برای قاچاقچیان مشروبات الکلی تنگ شود.
او با عنوان اینکه افزایش مشروبات الکلی افزایش ناهنجاریها را در جامعه سبب میشود گفت:ایجاد مزاحمت به نوامیس مردم، عربده کشی در برخی از محلات و نا امنی در جامعه از دیگر مضرات این مواد گزارش شده است و ۶درصد زندانیان استان را از عوامل توزیع و ساخت مشروبات الکلی تشکیل میدهد.
انتهای پیام/ح