به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لازانیا لایههای خمیری شکل است که مانند پاستا پخته میشود، اما چون لایههای لازانیا بزرگ است ممکن است برای آماده کردن آن مشکل پیدا کنید و هنگام جابهجایی و اضافه کردن سس و مواد لایه خمیر به هم بچسبد یا بشکند.
در ادامه به نکاتی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره میکنیم:
۱- اگر میخواهید ورقههای لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
۲-هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آنها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد، زیرا باعث خرد شدن ورقههای آن میشود.
بیشتر بخوانید
۳-هنگامی که ورقههای لازانیا را در آبکش میریزید، آب سرد روی آنها بریزید تا در زمان پخت، خمیر نشود.
۴- برای تهیه لازانیا، میتوانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید؛ گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس و کالباس.
۵-برای مواد میانی لازانیا بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید یا بسیار کم استفاده کنید، زیرا از سس سفید (سس بشامل) استفاده میکنید.
۶-پیاز استفاده شده در لازانیا باید خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.
۷-اولین لایه که در ظرف میریزید مقداری سس سفید باشد و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/