به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، همه چیز از یک تماس تلفنی ناشناس شروع شد؛ تماسی که نشان از ارتباط تلفنی مجری صدا و سیما با ما داشت؛ تماسی که پشت خطش فردی خوش خبر قرار داشت.
این فرد از ابتدای تماسش مداوم میگفت شما برنده شدهای، صدایت را صاف کن تا روی خط آنتن تلویزیونی برویم و قرعه کشی انجام شود. کارش را هم خوب بلد بود. ادعا میکرد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اینجاست و آنها در حضور او قرعه کشی را انجام دادهاند.
این فرد آنقدر خوش خبر بود که به من این نوید را داد که بالاخره چیزی برنده شده ام و قرار است ۹ میلیون تومان پول دستم را بگیرد؛ اما نه فقط من بلکه دیگران هم برنده این قرعهکشی بودند و این مجری میگفت ۱۴ نفر از استانهای مختلف کشور در کنار من برنده این جایزه قیمتی شدهاند.
او میگفت تنها کافیست چند لحظه صبر کنید و همکارانم شما را روی خط آنتن زنده ببرند و نحوه دریافت را به شما بگویند. البته آنها برای جایزه هم راههای پیچیده را در نظر نگرفته بودند و فقط شماره کارت و رفتن مقابل عابر بانک را میخواستند.
همه چیز خوب بود، اما یک جای کار میلنگید و با قطع کردن تماس تازه سیل پیامکهایی که حاکی از خالی شدن حسابم بودن آمد آنقدر صدایش اعتماد ایجاد کرده بود که فکرش را هم نمیکردیم بخواهد ته جیبم را خالی کند.
بیشتربخوانید
یکی از مالباختگان میگوید وقتی که اساماسها برایم آمد تازه متوجه شدم کل موجودیام را از دست دادهام. دیگری میگفت من تا cvv۲ خود را برایش خواندم حسابم خالی شد حتی سریعتر از آن چیزی که فکر میکردم، پولم را دزدیدند.
اما ما دیر فهمیده بودیم کسی در استودیو حضور ندارد و این تماس دروغین است و نه تنها چیزی برنده نشدهایم بلکه تمام دارایی خود را هم از دست دادهایم.
این فرد کلاهبردار که پولهای زیادی را از حساب این و آن خارج کرده بود، وقتی که در چنگال قانون افتاد گفت: وقتی به مردم میگویم که پول زیادی را برده اند دست و پایشان را گم میکنند و سریعاً جواب میدهند.
او میگوید مالباختگان را گمراه میکرده و خیلی سریعتر از آن چیزی که فکرش را هم میکردند انجام میشده است.
البته قرار هم نبود کار این کلاهبردار همیشه سکه باشد او میگوید یک هفته ۵۰ میلیون تومان درآمد داشته و هفته دیگر شاید هیچ چیزی دستش را نمیگرفته، کارش سخت هم نبوده خودش در سایه مینشسته و مالباخته را پای دستگاه میفرستاده و این فرد مالباخته بوده که شماره کارت و مبلغ را وارد میکرده است.
راست هم میگفت، زیرا یکی از مالباختگان میگوید: فروشگاه بودم و در حال خرید، وقتی با من تماس گرفتند متوجه شدم که پولی برنده شدم و به همین دلیل همکاری کردم.
یکی از مالباختگان دیگر هم میگوید: این کلاهبردار به من گفت یکسری عدد را به صورت انگلیسی وارد کنم و و قول داد که تا فردا صبح حتماً پول در حسابم است.
حالا همان برنده هایی که فکر میکردند قرار است پول زیادی دستشان را بگیرد بازندههای میدان شدهاند و مقابل این مجری قلابی تلویزیونی نشسته بودند، مالباختههایی که میگویند ای کاش یا تلفن را جواب نمیدادیم یا میدانستیم که چه کسی و از کجا با ما تماس میگیرد.
البته همه هم گول این فرد را نخوردند و برخی هوشمندانه عمل کردند؛ هنگامی که این کلاهبردار با یکی از شهروندان تماس میگیرد در پاسخ میشنود که این کارها دیگر قدیمی شده و نمیتوانید سر من را کلاه بگذارید. همچنین دیگری هم میگوید من خودم این کاره هستم و زندان رفتهام.
کلاهبرداران و سو استفاده گران بسیاری در کمین نشستهاند تا به آسان ترین شیوه ممکن سرتان را کلاه بزارند و جیبتان را خالی کنند. آنها از راههایی ساده وارد میشوند. راههایی که در صورت وجود کمی هوشمندی میتوانید با آنها مقابله کنید تا نقره داغ شوند.
بیشتر بخوانبد
انتهای پیام/
اگر دولت بخواهد مشکل برای مردم پیش نخواهد امد
اینجا چند قرن پیش این کلک ها بوده
ولی ملت باور نمیکنند
شاید هم طماع نیستند