به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، خانم شعبانی،کارآفرین خلاق همدانی گفت: دراین روش گیاه بدون استفاده ازآب وخاک و تنها با رطوبت رشد میکند.
خانم شعبانی با اشاره به اینکه این شیوهای بسیار نوین است افزود: کشت زعفران به روش «ایروپونیک» از خاک استفاده نمیشود، اما کیفیت محصول باورنکردنی است.
او اظهار داشت: از ویژگیهای مثبت برای پرداختن به این کسب و کار میتوان به کاهش هزینههای ناشی از تلفات پیاز و کنترل آفات و بیماریها، کاهش میزان مصرف آب، افزایش میزان عملکرد محصول، افزایش کیفیت محصول تولیدی و ارزانتر بودن این سیستم نسبت به کشت هیدروپونیک اشاره کرد.
زعفران، گیاهی از خانواده زنبق، گیاهی چند ساله، دارای پیاز کوچک، تقریباً کروی و پوشیده شده از غشای قهوهای رنگ میباشد.
طول برگ زعفران معمولاً از ۱۰ تا ۴۰ سانتیمتر متغیر بوده و برگهای آن نیز نوکتیز است و روی برگ آن تیرهتر و بخش زیرین آن روشنتر به نظر میآید، که این موضوع در ارقام مختلف زعفران متفاوت میباشد.
ضخامت برگ ممکن است کم تا زیاد و در ارقام مختلف زعفران مانند خزری، زاگرسی، سفید، بنفش، زیبا و جو قاسم متفاوت است. رنگ گل زعفران، بنفش ارغوانی است.
انتهای پیام/ا