به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برونو بوشهی ۳۴ ساله، اهل استرالیا، که سالها در یک کافه باریستا بوده و با مشتریان زیادی سرو کار داشته میگوید هر نوعی از قهوه انتخاب دستهی خاصی از آدمها است و او میتوانست شخصیت مشتریانش را از روی نوع قهوهای که سفارش میدادند تشخیص دهد.
در ادامه برونو برایمان توضیح میدهد که نوع قهوهی انتخابی ما چه نکاتی را دربارهی شخصیت ما آشکار میکند.
لانگ بلک خالصترین نوع قابل نوشیدن قهوه است.
برونو میگوید کسانی که قهوه لانگ بلک مینوشند «مؤدب» و «متواضع» اند.
«خالصترین راه برای لذت بردن از قهوه است. لانگ بلکه مخصوص آدمهای پیشگام است، آدمهای کارکشته و کسانی که چیزهای زیادی در چنته دارند.»
بیشتر بخوانید
به اعتقاد برونو کسانی که معمولاً قهوه فلت وایت مینوشند «حساس» و «باهوش» اند.
لاته یکی از پرطرفدارترین انواع قهوه است، اما برونو میگوید کسانی که لاته مینوشند «خام و کم تجربه» اند.
«آدمها بعد از ۲۵ سالگی دیگر لاته سفارش نمیدهند.»
برونو درمورد کسانی که کاپوچینو سفارش میدهند به شوخی میگوید: «از آنهایی اند که دائم از همه چیز شکایت دارند، شلخته اند و ژولیده.»
«اگر میخواهید با کمی کاکائو قهوهی خود را قابل خوردن کنید، چرا یکباره سراغ هات چاکلت نمیروید؟»
برونو میگوید کسانی که این دسر را سفارش میدهند آدمهای «واقعاً شادی» اند، دسری که اساس آن قهوهی ایتالیایی است.
«این دسر یک جنگ لذیذ است، شیرینی علیه تلخی، گرما علیه سرما و دست آخر درگیریای میان کودک درون و آدم بزرگ بیرون.»
برونو میگوید کسانی که شورت بلک مینوشند «سرسخت» و «موفق» اند.
به نظر برونو کسانی که موکا مینوشند «رفتار گرم و صمیمانهای دارند»، اما «خیلی باهوش نیستند».
برونو ادعا میکند کسانی که همیشه لانگ ماکیاتو سفارش میدهند «هیچ دوستی ندارند» و «در شغل خود موفق نیستند».
برونو معتقد است کسانی که شورت ماکیاتو مینوشند «خود بزرگ بین اند، اما در عین حال به شدت از عدم احساس امنیت روانی رنج میبرند.»
ریسترتو یک شات کوچک از یک اسپرسوی بسیار غلیظ شدهتر است که با همان مقدار پودر قهوه درست میشود، با این تفاوت که پودر قهوهی آن ریزتر آسیاب شده و آب کمتری در تهیهی آن به کار میرود.
برونو میگوید اگر به جای ریسترتو به مشتری اسپرسو دهند اصلاً متوجه فرق شان نمیشود و مدعی است کسانی که ریسترتو سفارش میدهند تظاهر به جالب و پیچیده بودن میکنند.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/