مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: کار نظارت بر نانوایی‌های استان آغاز شده است و ادامه دارد.

نظارت بر فعالیت نانوایی‌ها در خوزستانامید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: کار نظارت بر فعالیت نانوایی‌های استان آغاز شده است و رعایت اصول بهداشتی، کم فروشی، فروش آرد به صورت آزاد و استفاده از جوش شیرین آنها در دستور کار برای بررسی قرار دارد.

او با بیان اینکه طی یک ماه گذشته بازرسی از واحد‌های خبازی استان صورت گرفته است، افزود: به نانوایی‌هایی که مشکل بهداشتی دارند تذکر داده و اگر در بازدید مرحله‌ی بعدی مشکلات را برطرف نکنند برای اعمال قانون به واحد‌های مربوطه ارجاع داده می‌شوند.

جهان نژادیان بیان داشت: واحد‌های نانوایی که محیط مناسبی ندارند نیز برای دریافت وام نوسازی و بهسازی می توانند اقدام کنند.

بهرام جباری معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت خوزستان، نیز گفت: در مهر ماه امسال برای ۵۷ نانوایی کم فروش پرونده تشکیل شده که جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

او بیان داشت: نانوایی‌ها هیچ بهانه‌ای برای کم‌فروشی ندارند و باید بر اساس نرخنامه و وزن ابلاغ‌شده، نان را در اختیار مردم قرار دهند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.