پرونده سه غذای بومی محلی استان بوشهر پس از تایید در شورای ثبت استان، برای ثبت در فهرست آثار ملی تکمیل شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مسئول ثبت آثار اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: پرونده  سه غذای بومی - محلی شامل قلیه ماهی، پَتی چُندر(چغندر) و شُلِه گندمی تکمیل شده و به تایید شورای ثبت استان رسیده است.

سودابه معموری افزود: قلیه ماهی یکی از غذا‌های رایج در استان بوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخته می‌شود و دو غذای پتی چندر و شله گندمی با توجه به وجود مواد اولیه مورد نیاز در بشتر شهر‌های این استان طبخ می‌شود.

مسئول ثبت آثار استان بوشهر به تکمیل مستند نگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: آماده سازی پرونده این سه غذا با تصویربرداری، تحقیقات میدانی و جمع آوری اطلاعات از افراد مطلع شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل شد.


بیشتر بخوانید


معموری بیان کرد: تاکنون ۱۰ غذای بومی - محلی و ۷۰ اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.