به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: مراسم عید تلخک، صدف سازی استان بوشهر، پخت نان محلی گِردِه، مهارت پخت غذای قیمه و شکر پلوی بوشهری، روش تهیه غاپ (پنیر درخت خرما)، تسبیح سازی با هسته خرما، پخت غذای محلی موی شور (ماهی شور) و پخت غذای دو پیازه موی شور (ماهی شور) هشت اثری هستند که استان بوشهر پنجم تیر در جلسه دفاع از آثار برای ثبت در فهرست آثار ملی ارائه کرد.
محمد حسین ارسطو زاده افزود: به گفته کارشناسان امر، هر هشت اثر ارائه شده قابلیت ثبت را دارا بوده و در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/ک