سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتخابات ریاست جمهوری ١٤٠٠ اظهار کرد: مطرح شدن نام برخی افراد برای انتخابات در حالی که کمتر از هشت ماه تا انتخابات ١٤٠٠ باقی مانده امری کاملا طبیعی است، البته به دلیل وجود کرونا و شرایط اقتصادی نامناسب، از شور و شوق انتخاباتی دورههای قبل چندان خبری نیست.
او ادامه داد: چه بسا طرح نام ها، اعلام نظرات و برنامههای گزینه های احتمالی و پرداختن رسانهها به این موضوع سرنوشت ساز کمک میکند که یخ انتخابات آب شود و تحرک بیشتری در فضای سیاسی کشور ایجاد شود.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: دورههای قبل در این زمان، نامزدهای انتخاباتی حتی سفرهای استانی خود را هم آغاز کرده و مردم را تا حدودی با سوابق، برنامهها و دیدگاههای خود آشنا ساخته بودند، اما در حال حاضر هنوز فضا ابهامآلود است، حتی اسامی قطعی نامزدها معلوم نیست و صرفا گمانه زنیهایی صورت گرفته است.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی درباره اعلام نامزدی عزتالله ضرغامی و عباس آخوندی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده تصریح کرد: اسم آقای ضرغامی مدتهاست که برده میشود و ظاهرا برنامههایی هم آماده کرده، البته در دوره قبل هم او نامزد ریاست جمهوری بود، اما جزو پنج نفر اول گزینههای جبهه مردمی نیروهای انقلاب قرار نگرفت، اما این بار باید ببینیم چه وضعیتی پیش خواهد آمد.
حسینی یادآور شد: علاوه بر ضرغامی نام اشخاصی همچون رئیسی، قالیباف، نیکزاد، قاضی زاده، مخبر، بذرپاش، رستم قاسمی، جلیلی و دهقان مطرح است، اصلاح طلبان هم نامزدهای متعدد دارند که آقای آخوندی اعلام حضور کرده، اما بعید است گزینه مورد حمایت اصلاحات و یا اعتدال باشد و با کارنامه ضعیف ۵ ساله در مسکن و نوع نگاه لیبرالی که دارد اصلا بعید است احراز صلاحیت شود.
او بیان کرد: توقع نخبگان و مردم این است که نامزدهای انتخاباتی، وضعیت کشور را به خوبی ترسیم کنند و راهکارهایی اساسی برای برون رفت از مشکلات ارائه دهند تا امیدواری جامعه بیشتر و در نتیجه شاهد مشارکت گسترده باشیم.
وزیر سابق ارشاد تاکید کرد: در مقایسه با انتخابات ۴ دهه گذشته، در انتخابات اسفند ماه مجلس، مشارکت کمتری داشتیم که عامل اصلی آن عملکرد بد دولت و مجلس دهم بود، به همین دلیل لازم است این باور ایجاد شود که قوه مجریه کارآمد میتواند تحولی مثبت در کشور ایجاد کند و شرایط اقتصادی و وضعیت معیشتی مردم بهبود یابد، این باور ایجاد نمیشود جز اینکه نامزدها برنامههای عملیاتی روشن داشته باشند و یک تیم مدیریتی قوی و با روحیه انقلابی و جهادی در کنار خود داشته باشند.
حسینی عنوان کرد: وضعیت کشور به گونهای است که مردم حوصله دعواهای بی حاصل و منازعات بیثمر را ندارند و علاقمند هستند که سه قوه در کنار هم با همکاری دیگر نهادهای انقلاب با اقتدار کشور را اداره کنند و رئیس جمهور آینده و دولت سیزدهم به هیچ وجه به دنبال سوء استفاده از قدرت و نصب مدیران سفارشی و ناتوان نباشند.
او در پایان گفت: معیار اصلی برای نامزدهای انتخاباتی باید شایسته سالاری و توجه به دغدغههای اصلی مردم باشد، و مسلما مدیران ارشدی که بعد از انقلاب در کوران سختیها تربیت شده اند می توانند با عزم و اراده جدی و همت عالی و با تحقق اسناد بالادستی، سیاستهای کلی و منویات رهبری، گره گشای معضلات اقتصادی و پیشرفت کشور باشند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/