به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ، به نقل از العهد نیوز، پخت سیب زمینی کار بسیار سادهای است، اما اغلب ما حین انجام این کار مرتکب خطای بزرگی میشویم که نتیجهاش از دست رفتن عمده مواد مغذی آن است. خطایی که از آن صحبت میکنیم انداختن سیب زمینیها در آب سرد و انتظار برای جوشیدن آب و پختن آنهاست. سالمترین روش برای این کار انداختن سیبزمینیها به صورت خام در آب جوش آمده است و فقط باید هنگام نرم شدنشان، کمی نمک به آنها اضافه کنیم.
سیب زمینیهای کوچک و تازه باید خوب پوست گرفته و شسته شوند و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط درون آب جوش آمده بمانند. اما سیب زمینیهای کهنهتر باید با پوست در آب جوشانده شوند، زیرا پوست آنها سرشار از مواد مغذی است. اگر هم قصد پوست کندن آن را دارید باید تا حد امکان لایه نازکی از روی آن برداشته شود.
فراموش نکنید که سیب زمینی جزو گیاهان ریشهای است که از منابع عالی برای ویتامین سی، منیزم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد محسوب میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
طرف میگه چن ماه ک ما سیب زمینی پخته میخوریم ..خب اینقدر مظلوم نمایی نکنین.. همین گوشی ک دستت هستو هیچی نمیگیم ک چند قیمتش اما با پول شارژی ک میزنی نت استفاده کنی ک ماهانه دو تا مرغ میتونی بخری که میل کنی..بخدا زندگی اینقدرام سخت نیستا.. الان کارگر ساختمون روزی صدو پنجاه میگیره ..
بعلاوه بنظر سیب زمینی با پوست باید پخته شود زیرا ممکن است میکروب و یا ویروسی در هنگام پخت به آن وارد شود فقط لازم است قبل از آب پز آن را خوب شست و اینکه نگذاریم بعد از پخت زیاد در اب بماند و ترک بخورد و از انداختن تخم مرغ برای پخت همزمان با سیب زمینی خوداری شد
در این روزگار واقعا که حوصله داره چنین کارهایی انجام بده.
مردانه کی حوصله اش داره. البته نه یه مرتبه واقعا کی هست؟
لطفا منتشر بغرمایید.
ممتون