درست است که مزه پیتزا با پنیر فتا با پیتزا‌های رایج فرق می‌کند، ولی خوش‌طعم است، بخصوص که همراه با پنیر از سبزیجات خوش‌عطر هم در آن استفاده شده باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی‌ها با اینکه عاشق پیتزا هستند، ولی به خاطر بالا بودن چربی خونشان، آن را از رژیم غذایی‌شان به کل حذف کرده‌اند، در حالی که پیتزا را با پنیر فتا هم می‌شود پخت.

درست است که مزه آن با پیتزا‌های رایج فرق می‌کند، ولی خوش‌طعم است، بخصوص که همراه با پنیر از سبزیجات خوش‌عطر هم در آن استفاده شده باشد.

مواد لازم

۳۵۰ گرم پنیر فتا
۲ حبه سیر
نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز
کمی تخم گشنیز
یک عدد برگ بو
کمی پونه یا آویشن
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
به تعداد لازم نان تست
چند عدد زیتون سیاه
یک عدد فلفل دلمه رنگی خرد شده
چند شاخه پیازچه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

پنیر فتا را به قطعات ریز خرد کرده یا رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و با چاقو به صورت ورقه‌ورقه درآورید. پیازچه‌ها را هم ریز خرد کنید.

کاسه‌ای آماده کنید و پنیر، پیازچه، نیمی از روغن زیتون، سیر ورقه‌ورقه شده، پونه یا آویشن، فلفل قرمز، برگ بو و تخم گشنیز را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

هسته زیتون‌ها را جدا کرده و آن‌ها را هم خرد کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم ریز خرد کنید. یادتان باشد تخم داخل فلفل دلمه‌ای را خارج کنید. فلفل دلمه‌ای و زیتون خرد شده را هم به بقیه مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

تابه‌ای آماده کنید و روی اجاق بگذارید. کف تابه را به وسیله قلم‌مو با باقیمانده روغن زیتون چرب کنید. هرکدام از تست‌ها را کف تابه بچینید و با قاشق غذاخوری مخلوط پنیری را روی هرکدام از نان‌ها بریزید. در تابه را بگذارید تا پنیر کمی آب شود. بعد از چند دقیقه پیتزا‌ها را سرو کنید.

منبع: آشپزی مثبت

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.