در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول تخم مرغ و سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سلام به دوستداران آشپزی و انواع اسنک. رول تخم مرغ و سبزیجات فقط به چند مواد ساده نیاز دارد. دستور تهیه سس زنجبیل و کنجد واقعاً این غذا را تکمیل کرده و طعم آن‌ها را تقویت می‌کند. ولی شما میتوانید از سس مورد علاقه ی خود نیز استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با دستور پخت رول تخم مرغ و سبزیجات گزارش را دنبال کنید.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری (۲۸ میلی لیتر) روغن
۳ فنجان (۲۷۰ گرم) کلم خرد شده
۱ فنجان (۹۵ گرم) هویج ریز خرد شده
۱ فنجان (۹۵ گرم) فلفل قرمز ریز خرد شده
۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) پیاز سبز خرد شده
۲ حبه سیر چرخ کرده
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) زنجبیل رنده شده
۱۲ عدد رول تخم مرغ (۲۰ سانتی متر)
۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۱ عدد تخم مرغ هم زده
روغن برای سرخ کردن

سس زنجبیل و کنجد:

۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر) سس سویا
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) سرکه برنج
۱ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) عسل
۱/۲ قاشق غذاخوری (۷ گرم) روغن کنجد
۲ حبه سیر چرخ کرده
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) آب پرتقال تازه
۱ قاشق غذاخوری (۷ گرم) دانه کنجد
۱ قاشق غذاخوری (۶ گرم) پیازچه خرد شده


بیشتر بخوانید:


دستور پخت:

ابتدا سس خود را درست کنید. تمام مواد را در یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و خوب تکان دهید تا ترکیب شود. در یک ماهیتابه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری روغن را گرم کرده و سیر را تفت دهید، پیازچه و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. کلم، هویج و فلفل را نیز اضافه کنید، با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید و تا زمانی که نرم شوند، پختن آن را ادامه دهید.

سبزیجات را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. حدود ۲ قاشق غذاخوری پر از مواد را روی رول‌ها قرار دهید، رول‌ها را به بالا بپیچید، طرفین را به سمت داخل بکشید و پیچاندن را ادامه دهید. لبه‌ها را با کمی تخم مرغ زده شده سفت کنید. همین کار را با رول‌های باقی مانده را تکرار کرده و رول‌ها را با بسته پلاستیکی بپوشانید تا آماده سرخ شدن یا پخت آن‌ها شوید.

سرخ کردن: روغن را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید و حدود ۳ رول تخم مرغ را هم زمان سرخ کنید، چندین بار بچرخانید تا طلایی و ترد شوند. حوله‌های کاغذی را برداشته و روی یک بشقاب قرار دهید سپس رول‌ها را روی آن‌ها قرار دهیدتا روغن اضافی آن تخلیه شود. رول‌های تخم مرغ را گرم و همراه سس سرو کنید.

برای روش پخت: فر را از قبل تا ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی با روغن چرب کنید. رولت‌ها را روی صفحه پخت قرار دهید و با روغن زیتون براش بزنید. حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی و ترد شوند. رول‌های تخم مرغ را گرم و همراه سس سرو کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امراله مهماندوست
۰۵:۲۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
قیمت مرغ در شهر صدرا شهرستان شیراز استان فارس بیش از پنچاه هزار تومان است نفس کارکنان باشگاه خبرنگاران جوان از جای گرمی بر می خیزد؟