به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
چغندر قرمز ۴۲۵ گرم
شکر قهوهای ۵۰ گرم
آب (آب سرد) ۱/۲ فنجان
سرکه ۱/۲ فنجان
میخک ۴ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
تخم مرغ (آب پز شده) تخم مرغ ۶ عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندرها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغهای آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
منبع: آشپزیها
انتهای پیام/