با فرارسیدن فصل پاییز ساکنان روستای وفس در شهرستان کمیجان شیره انگور تهیه می‌کنند.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می‌نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامین ها تأمین می‌کند.

شهروندخبرنگار ما فیلمی از مراحل پخت شیره انگور در روستای وفس شهرستان کمیجان را ارسال کرده است.

منبع: علی - مرکزی 


بیشتر بخوانید:

جشنواره پخت سمنو به مناسبت ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) + فیلم


برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار