به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در شهریور امسال برای تامین گوشت مرغ استان انجام شد که این میزان جوجهریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش یافت.
او افزود: در شهریور سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: هر دوره جوجه ریزی به طور متوسط هشت هفته به طول میانجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجهریزی انجام میشود.
حسینی اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ۳۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و مابقی مرغ تولیدی استان سمنان در بازار استانهای همجوار مانند تهران عرضه میشود.
او یادآور شد: برای حفظ ثبات قیمت و تامین نیاز مردم استان سمنان به گوشت مرغ مقرر شد هر مرغداری فعال در استان ۲۵ درصد تولید خود را در داخل استان عرضه کند.
انتهای پیام/ح