به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازبوشهر، محمد مهدی خواجهئیان معاون فنی مرکز بهداشت استان بوشهر با اشاره به ۲۹ سپتامبر مصادف با هشتم مهر روز جهانی قلب، بیان کرد: همیشه از بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و فشار خون به عنوان عوامل پرخطر در بروز بیماریهای مختلف و مرگ و میر یاد میکردیم و در استان ما مهمترین عامل مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی به شمار میرفتند.
او افزود: پس از شیوع کرونا، ابتلا به دیابت، فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی و همین طور چاقی به عنوان عواملی پرخطر در ابتلا و مرگ و میر ناشی از این ویروس مطرح شد و آمارها نیز این موضوع را تایید کردند.
معاون فنی مرکز بهداشت استان بوشهر ادامه داد: در ابتدای شیوع کرونا با توجه به اینکه به بیماران قلبی و عروقی توصیه شده بود برای مراقبت بیشتر از خود در خانه بمانند، این افراد کمتر به پزشک مراجعه کردند و همین موضوع کیفیت سلامت آنان را کاهش داد.
خواجه ئیان تاکید کرد: کسانی که مبتلا به این بیماریها یا چاقی هستند به طور حتم به سراغ پزشک بروند و مراقبتها را انجام دهند. حتی کسانی که فکر میکنند نشانههای ابتلا به این بیماریها را دارند به پزشک مراجعه کنند، زیرا بی توجهی در این زمینه میتواند برایشان مشکلات دیگری را به دنبال داشته باشد.
بیشتر بخوانید
او با اشاره به اجرای طرح خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی در مراکز جامع خدمات سلامت استان بوشهر، از میانسالان خواست به این مراکز بروند تا پس از بررسی شاخصهایی مانند قد، وزن، سن و دیگر موارد، خطر احتمال بروز بیماریهای قلبی وعروقی برایشان مشخص شود و کارشناسان به آنان بگویند چه کار کنند تا از بروز این بیماریها پیشگیری شود.
انتهای پیام/ک