
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی انبه رب گوجه ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
انبه کال
سرکه سفید
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
زردچوبه
سیر
رب گوجه
دستورتهیه:
انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا ۷،۸ ساعت بمونه.
بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید.
داخل قابلمه رب بریزید و سرکه رو اضافه کنید، سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر (یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و آبلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبهها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید.
_اگر می خواهید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید، بیرون بذارید قهوهای رنگ میشه.
منبع: غذاکده
انتهای پیام/