به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه دسرکدوحلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
پوره کدو حلوایی - ۳ لیوان
شکر - نصف لیوان
خامه - نصف لیوان
پودر ژلاتین – ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
مغزهای خوراکی- برای تزئین
طرز تهیه
۱- کدو حلوایی را بعد از پوست کردن خرد کنید و با شکر و مقداری آب بگذارید تا نرم شود و بپزد، زمانیکه آبش کشیده شد با میکسر پوره کنید.
۲- پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید و بگذارید تا ژلاتین شفاف شود.
۳- دو لیوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون میکسر بریزید و خوب به هم بزنید تا مواد یکدست شود.
۴- بعد دو سوم ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و مواد را درون لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۵- برای لایه رویی یک لیوان پوره کدو را با بقیه ژلاتین مخلوط کنید و روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید و با مغزهای خوراکی تزیین کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/