مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: کشتی‌های تجاری در بندر امام خمینی (ره) زیر حملات موشکی و هوایی عراق در سال‌های جنگ تحمیلی به فعالیت ادامه دادند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عادل دریس مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: پس از اینکه بندر خرمشهر در سال نخست جنگ از حیز انتفاع ساقط شد، بندر امام خمینی (ره) به عنوان تنها محور پشتیبانی دریایی فعالیت خود را افزایش داد.

او با بیان اینکه حملات موشکی و هوایی دشمن بعثی نیز علیه این محور پشتیبانی دریایی مهم کشور شدت گرفت، افزود: دریانوردان (سرراهنما و راهنمای کشتی‌ها) علیرغم شرایط جنگی با پذیرش مسئولیت و جانفشانی، جریان تردد کشتی‌های تجاری به بندر امام خمینی (ره) را با هدف فعال نگه داشتن محور پشتیبانی جبهه‌های جنگ و تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور تداوم بخشیدند.

دریس بیان داشت: از مهرماه سال ۵۹ تا شهریور ماه ۶۷ علیرغم حملات شدید موشکی و بعضاً هوایی دشمن بعثی که به منظور اختلال و قطع محور‌های پشتیبانی جبهه‌ها و تامین کالای اساسی کشور انجام می‌شد، دریانوردان دلیر سازمان بنادر و دریانوردی با ابتکار نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ضمن تشکیل کاروان کشتی‌های تجاری به هدایت کشتی‌های متردد در مسیر بندر امام خمینی (ره) پرداخته و مانع از قطع زنجیره‌ جابجایی کالا شدند.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) تصریح کرد: در جریان انجام عملیات راهنمایی، پهلودهی و جداسازی کشتی‌های ورودی به بندر امام خمینی (ره) ۵ تن از دریانوردان دریادل سازمان بنادر و دریانوردی بر اثر اصابت موشک و بمباران هوایی به درجه رفیع شهادت و جانبازی نائل شدند.

او ضمن گرامیداشت ایثار و از خودگذشتگی دریانوردان قهرمان در ایام دفاع مقدس، مجموعه فعالیت‌های آن عزیزان را تحت شرایط جنگی و وجود خطرات متعدد را نمونه‌ای والا از وظیفه‌شناسی و مسئولیت‌پذیری و الگویی ارزشمند برای نسل‌های آتی عنوان کرد و اظهار داشت: رشادت و جانفشانی دریانوردان سازمان بنادر و دریانوردی که از بنادر سراسر کشور برای خدمات رسانی به بندر امام اعزام شدند و برخی حتی تا پایان سال‌های دفاع مقدس نیز ادامه خدمت دادند، فراموش نشدنی و مقطع درخشانی از تاریخ پر افتخار این مجتمع بزرگ تجاری است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار