سالانه ۶ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان کوهرنگ تولید می‌شود.

تولید گوشت قرمز به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مسلم پرویزی مدیر جهاد کشاورزی کوهرنگ با بیان اینکه کوهرنگ رتبه نخست تولید گوشت قرمز استان را دارد، گفت: سالانه شش هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید می‌شود.

او اظهار داشت: سالانه دو هزار و ۳۸۰ تن ماهی، یک هزار و ۴۸۱ تن گوشت مرغ، سه هزار و ۳۰۰ تن شیر در این شهرستان تولید می‌گردد.


بیشتر بخوانید


پرویزی افزود: این شهرستان به طور تقریبی ۳۹۰ هزار رأس دام سبک و شش هزار و ۱۰۰ رأس دام سنگین دارد.

او اضافه کرد: توزیع نهاده‌های کنجاله سویل و ذرت برای واحد‌های صنعتی مرغداری و گاوداری از طریق سامانه بازارگاه انجام می‌شود.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار