کارشناس سازمان تامین اجتماعی درباره شرایط داشتن کارگاه خانوادگی، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسن زدا کارشناس سازمان تامین اجتماعی درباره کارگاه های خانوادگی، اظهار کرد: کارگاه خانوادگی کارگاه‌هایی هستند که پدر، همسر و فرزندان در آن کارگاه مشغول باشند و غیر این گروه کسی در این کارگاه مشغول نباشد.

کارشناس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه ماهیت این کارگاه حقیقی است، گفت: به محض اینکه این کارگاه خانوادگی تبدیل به کارگاه حقوقی شود و یا یک نفر غیر از اعضای خانواده به این کارگاه اضافه شود از حالت خانوادگی خارج می‌شوند.

وی با بیان اینکه کارگاه‌های خانوادگی مشمول قانون کار نیستند، ادامه داد: اعضای شاغل مشمول مزایایی که قانون کار برای کارگر تعریف کرده مانند؛ بیمه بیکاری، مشاغل سخت و زیان آور، شکایت علیه کارفرما و... نیستند، اما به این معنی نیست مشمول بیمه نیستند، این افراد فقط ۳ درصد بیمه بیکاری را پرداخت نمی‌کنند به همین دلیل مشمول بیمه بیکاری نیستند و اگر بیکار شوند مقرری به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.

زدا در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه پرداخت حق بیمه در این کارگاه‌ها اختیاری است یا اجباری؟، خاطرنشان کرد: افرادی که در کارگاه خانوادگی کار می‌کنند مشمول بیمه اجباری هستند و فقط ۳ درصد کمتر حق بیمه پرداخت می‌کنند که آن هم مربوط به بیمه بیکاری است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۷ ۱۰ آذر ۱۴۰۰
سلام من در تعمیرگاه ماشین الات کشاورزی کار میکنم و22سال سابقه دارم وسختی کار به ما تعلق گرفته البته کارگاه پدرم است ولی 15 سالش کارگر غریبه داشتیم حدودا چند سال دیگه باید حق بیمه بدم