درباره نحوه تأمین و تهیه سه وعده غذای مناسب و ارزان قیمت برای کارگران توسط کارفرما بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مطابق ماده ۱۵۱ قانون کار در کارگاه‌هایی که برای مدت محدود و به منظور انجام کاری معین (راه سازی و مانند آن) دور از مناطق مسکونی ایجاد می‌شوند، کارفرمایان موظف هستند سه وعده غذای مناسب و ارزان قیمت (صبحانه، ناهار، شام) برای کارگران خود فراهم کنند که حداقل یک وعده آن باید گرم باشد، در این قبیل کارگاه‌ها به اقتضای فصل، محل و مدت کار باید خوابگاه مناسب نیز برای کارگران ایجاد شود.

همچنین ماده ۱۵۲ یادآور می‌شود در صورت دوری کارگاه و عدم تکافوی وسایل نقلیه عمومی، صاحب کار باید برای رفت و برگشت کارکنان خود، وسیله نقلیه مناسب در اختیار آن‌ها قرار دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار