به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای هندی را ما با تند بودنشان میشناسیم اما یکی دیگر از ویژگیهایی که طعم این غذاها را متفاوت میکند، ترکیب شدن میخک، تخم گشنیز، کاری و سیر با طعم این غذاهاست. در این مطلب، طرز تهیه مرغ پلو هندی را به شما آموزش میدهیم. غذایی که برای درست کردنش باید حدود ۲ ساعت وقت بگذارید.
مواد لازم
سینه مرغ سه عدد
برنج دانه بلند یک پیمانه
ماست کم چرب همزده نصف فنجان
آب مرغ دو پیمانه
فلفل چیلی سبز یک عدد (کباب شده)
زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
میخک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفلقرمز یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
کاری یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
برگ بو یک عدد
نعناع تازه چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد (مویی باریک خرد شده)
سیر ۲ حبه (له شده)
مغز بادام زمینی یک پیمانه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ پلو هندی
در یک قابلمه متوسط، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. برای این کار به حدود ۵ دقیقه وقت نیاز خواهید داشت.
پیاز و سیر سرخ شده را کنار بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در قابلمه بریزید، نعناع را کمی تفت دهید و سپس بادام زمینی، پیازها و همه ادویهها را اضافه کنید. همراه با آنها مرغ را تفت دهید و در آخر ماست یونانی و آب مرغ را اضافه کنید.
برنج را در یک قابلمه نچسب بریزید و ترکیب سس مرغ را رویش بریزید. سپس در قابلمه را بگذارید و بعد از به جوش آمدن، اجازه دهید با حرار ملایم بپزد. بعد از حدود نیم ساعت، اگر احساس کردید برنجتان خام مانده و آب آن کشیده شده، نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه کنید. مرغ پلو هندی شما بعد از حدود یک ساعت دیگر پختن روی حرارت ملایم آماده خواهد بود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/