در این مطلب قصد داریم روش تهیه بستنی زمستانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستنی زمستانی یادآور و نوستالژی شیرین دوران کودکی همه ما است. زمستان که می‌شد، مغازه‌ها پر از بسته‌های کوچک بستنی زمستانی می‌شد. با طرز تهیه این نوستالژی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی زمستانی

سفیده تخم مرغ چهار عدد
خاک قند یک لیوان
وانیل یک قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین یک‌ونیم قاشق غذاخوری
آب سه قاشق غذاخوری
نان میکادو یا بیسکوییت گرد به مقدار لازم
شکلات تخته‌ای سوربن به مقدار لازم
پودر نارگیل برای تزیین به مقدار لازم
پودر گردو برای تزیین به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بستنی زمستانی

سفیده‌های تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و به کمک همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا کف کرده و در ظرف تکان نخورد.

یک قابلمه بردارید. داخل آن را آب بریزید و بگذارید به جوش آید. ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. خاک قند و وانیل را کم‌کم اضافه کنید و با سفیده مخلوط کنید. خاک قند باید کاملا در سفیده حل شود. سپس کاسه را از روی حمام بن ماری بردارید.

داخل یک ظرف دیگر ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

ژلاتین را به مخلوط سفیده و خاک قند اضافه کرده و هم بزنید. بیسکوییت‌ها را روی یک سینی بچینید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

بعد از اینکه بستنی‌ها سفت شدند، شکلات‌های تخته‌ای را به همان روش بن ماری ذوب کنید. (به کمک بخار آب)

بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

بعد از حدود یک ساعت بستنی‌ها آماده خوردن هستند. آن‌ها را از یخچال بیرون آوره و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.