دبیر شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در دیدار با خانواده زنده‌یاد رسول ملاقلی‌پور تأکید کرد: هرچه زمان می‌گذرد، جای خالی این سینماگر در سینمای ایران پررنگ‌تر می‌شود.

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، بعد از ظهر شنبه (۲۹ شهریورماه) و در آستانه برگزاری مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت مهدی عظیمی میرآبادی دبیر جشنواره، پرویز فارسیجانی دبیر مراسم «نشان رسول»، حسین طلابیگی مشاور دبیر جشنواره و سیداحد میکائیل‌زاده معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی به منزل زنده یاد رسول ملاقلی‌پور رفته و با همسر او و علی ملاقلی‌پور دیدار کردند.

عظیمی میرآبادی در این دیدار با اشاره به جایگاه رسول ملاقلی‌پور در سینمای دفاع مقدس گفت: هرچه زمان می‌گذرد، جای خالی رسول بیش از گذشته مشخص می‌شود. او فیلمسازی است برآمده از انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس که روایت‌هایی ناب از سال‌های پر از حماسه دفاع مقدس داشت و فیلم‌هایش هنوز تازه و تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: «نشان رسول» ادای دین به سینماگری است که تکنیک خاص و بالایی داشت و نگاهش به جنگ و آدم هایش منحصر به فرد بود. رسول ملاقلی‌پور یکی از شاخص‌های سینمای دفاع مقدس است که وقتی فیلم جنگی می‌ساخت، بهترین بود و هر گاه به شهر و اجتماع می‌پرداخت، آثاری به یادماندنی خلق کرد.

در بخش دیگری از این دیدار فارسیجانی گفت: ما برای انتخاب سینماگری که معیار باشد و خلاقیت و نوآوری در سینمای او متبلور شده باشد، گزینه‌هایی داشتیم که آقا رسول مهمترین آن‌ها بود و با رأی قاطع انتخاب شد. سینمای او بخش مهمی از سینمای بعد از انقلاب و از فراز‌های سینمای دفاع مقدس است. رسول سینماگری است که می‌تواند الگوی سینماگران جوان باشد و برای حرکت آن‌ها انگیزه‌بخش و امید دهنده باشد.

علی ملاقلی‌پور هم با تشکر از برگزارکنندگان شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت گفت: فیلمسازانی مانند رسول ملاقلی‌پور برخاسته از یک فرهنگ بودند. در شکل گیری شخصیت هنری پدرم انقلاب اسلامی و سال‌های دفاع مقدس تأثیر زیادی داشت. حضور در جبهه و معاشرت با افرادی مانند شهید بهروز مرادی و شهید حسن شوکت‌پور که در آثار او نشانه‌های پررنگی از آنهاست، شخصیت او را شکل داد.

وی ادامه داد: در کنار پدرم چهره‌های تاثیرگذار دیگری هم در سینمای دفاع مقدس حضور داشتند که بعضی از آن‌ها هنوز فیلم می‌سازند، نسلی تکرار نشدنی که بررسی تولد و بلوغ آن‌ها در سینمای ایران ضروری است. مراسم «نشان رسول» اتفاق مبارکی است که زمینه تحلیل این سینما و چهره‌های شاخص آن را فراهم می‌کند.

دوشنبه ۳۱ شهریورماه در آیین افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت نخستین جایزه «نشان رسول» به سینماگر خلاق اهدا می‌شود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
مگه فیلم هاش اصلا قشنگ بودن؟ مثلا سفر به چذابه، با این که بچه بودم یک ذره اش رو هم نمیتونستم تحمل کنم. فیلم های ایرانی جالب نیستند مگر خلافش ثابت بشه