۲۶ پروژه ملی وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر با شعار تدبیر و امید برای جهش تولید، افتتاح شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس جمهور روز پنج‌شنبه در بیست و چهارمین هفته از افتتاح طرح‌های مهم ملی کشور با شعار تدبیر و امید برای جهش تولید، ۲۶ پروژه ملی وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و راه و شهرسازی و جمعیت هلال احمر را افتتاح کرد.

در این مراسم بهره‌برداری از بیمارستان پوست رازی و ساختمان جامع پیوند بیمارستان مسیح دانشوری در تهران، بیمارستان بیماری‌های تنفسی در زابل، طرح تکمیلی بیمارستان آیت‌الله خویی در آذربایجان غربی، طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیا نطنز، بیمارستان شفا سقز، بیمارستان بهشهر و بیمارستان تالش و نیز طرح توسعه و تقویت شبکه امداد و نجات کشور، ۷ مرکز بهداشت، درمان و توانبخشی و ۱۴۰۰ خانه هلال به طور رسمی آغاز شد.

برای اجرای این ۲۶ پروژه ۹۸۹ میلیارد تومان اعتبار صرف شده و با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۳۹۲۹ اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.

افتتاح همزمان ۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی

۸ بیمارستان و مرکز درمانی با ظرفیت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی در چهارمین آیین پویش «ره سلامت» از طریق ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهوری به صورت همزمان افتتاح شد.

 این پروژه‌ها در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان هستند که با بهره برداری از این پروژه ها، بالغ بر ۱۲۵ هزار مترمربع و همچنین ۱۴۰۰ تخت به فضای درمانی و بهداشتی کشور افزوده می‌شود.

این پروژه‌ها با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی وزارت راه و شهرسازی و همچنین کمک خیرین حوزه سلامت ساخته شدند و کل اعتبار هزینه شده در این پروژه ها، بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر است.

بیمارستان آیت الله خویی

بیمارستان آیت الله خویی در شهر خوی از توابع استان آذربایجان غربی با زیربنای ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۲۹۵ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۵۰ نفر ساخته شده و هم اکنون آماده ارائه خدمت به مردم عزیز این منطقه است.

عملیات اجرایی این پروژه در ۴ طبقه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد. بیمارستان دارای بخش‌های جراحی با ۹ تخت، اورژانس با ۳۵ تخت، بستری با ۱۷۵ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۷۶ تخت است. همچنین علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به راه اندازی بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، پاراکلینیک و آزمایشگاه کرونا اشاره نمود.

بیمارستان شفای سقز

دومین پروژه بیمارستان شفای سقز در استان کردستان  با زیربنای بالغ بر ۱۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۵ تخت بیمارستانی و اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی بیمارستان در ۴ طبقه، از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۵ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۷۶ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۳۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی و ماموگرافی اشاره کرد.

بیمارستان خاتم و الانبیاء (ص) بهشهر

سومین پروژه بیماستان خاتم و الانبیاء (ص) بهشهر در استان مازندران با زیربنای بالغ بر ۱۸ هزار متر مربع و ۲۲۴ تخت بیمارستانی افتتاح شد.

این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۷۳ نفر ساخته شده است پروژه بیمارستان بهشهر که عملیات اجرایی آن در ۵ طبقه و از سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی آن آغاز شد، دارای بخش‌های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۴۷ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۵۱ تخت است.

بیمارستان پوست رازی تهران

پنجمین پروژه بیمارستان پوست رازی تهران نیز با زیر بنای ۲۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۷۶ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۵۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی این پروژه در ۸ طبقه، از سال ۱۳۸۸ آغاز شد که دارای ۸ اتاق عمل سرپایی و ۴ اتاق عمل جراحی، بخش اورژانس با ۱۸ تخت، بخش بستری با ۱۴۱ تخت، بخش‌های ویژه با ظرفیت ۱۳ تخت و بخش شیمی درمانی با ظرفیت ۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله رادیولوژی، فوتوتراپی، آزمایشگاه و بخش‌های شیمی درمانی اشاره کرد.

مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری

ششمین پروژه  مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری با زیربنای ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و تعداد ۱۰۰ تخت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰۰ نفر است. عملیات اجرایی پروژه مرکز پیوند مسیح دانشوری از سال ۱۳۸۶ آغاز شد. این مجتمع دارای ۶ تخت جراحی، بخش بستری با ۴۱ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۵۳ تخت است.

مرکز بیماری‌های تنفسی زابل

هفتمین پروژه مرکز بیماری‌های تنفسی زابل با زیربنای بالغ بر ۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۶۴ تخت با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۲۲۰ نفر ساخته شده است. عملیات اجرایی این پروژه در ۲ طبقه، از سال ۱۳۹۳ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۴ تخت، اورژانس با ۱۵ تخت، بخش بستری با ۲۶ تخت، بخش‌های ویژه با ظرفیت ۹ تخت و بخش سل و آنکولوژی با ظرفیت ۱۰ تخت است.

بیمارستان تالش
هشتمین پروژه بیمارستان تالش در استان گیلان با زیربنای بالغ بر ۱۵ هزار و ۹۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۱ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۵۰ نفر ساخته شده است.

عملیات اجرایی این پروژه نیز از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش‌های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۳ تخت، بخش بستری با ۱۵۹ تخت و بخش‌های ویژه با ظرفیت ۳۰ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش‌های جراحی و درمانی ذکر شده می‌توان به بخش‌های تشخیصی از جمله سی تی اسکن و ام آر آی و همچنین به امکانات توانبخشی همچون فیزیوتراپی اشاره کرد.

خانه های هلال عرصه تجلی کار داوطلبانه

افتتاح یک هزار و ۴۰۰ خانه هلال در کشور و همچنین عملیاتی شدن طرح توسعه و تقویت شبکه امداد و نجات کشور و طرح ساخت، تجهیز و راه‌اندازی مراکز بهداشت، درمان و توانبخشی هلال‌احمر به صورت رسمی از دیگر برنامه های رییس جمهوری بود.

۲۱خانه هلال در البرز، هشت خانه در شهرستان های خراسان شمالی، ۴۰ خانه در گلستان، ۲۹ خانه در اردبیل ، ۷۱ خانه هلال در استان فارس ، ۱۳ خانه در لرستان و یک مورد در روستای مبارکه بافق و خانه هلال روستای منزلاب زاهدان از جمله طرح هایی بود که امروز افتتاح شد.

خانه های هلال فضاهای هستند که با همت و مشارکت خیرین تجهیز و راه اندازی می شوند و در راه اندازی آنها از ظرفیت های هر دولت یا محله به مانند مسجد، دهیاری، مدرسه و نظایر آن استفاده می شود.

خانه‌های هلال در اصل همان جمعیت هلال احمر است که با تمامی اختیارات، اقدام به ارائه آموزش‌های تخصصی به روستائیان می‌کنند تا شعار این جمعیت «در هر خانه یک امدادگر» محقق شود.این طرح ها با هدف اشاعه آموزش‌های همگانی برای مقابله در برابر حوادث و سوانح طبیعی راه‌اندازی شده که می‌توانند در بخش پدافند غیرعامل و مدیریت بحران نقش مهمی را ایفا کنند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در حاشیه آیین رسمی افتتاح ۱۴۰۰ خانه هلال در سطح کشور گفت: افتتاح خانه‌های هلال در راستای تحقق برنامه‌های ششم ریاست جمهوری برای داشتن جامعه آماده و تاب‌آور در برابر حوادث و بلایاست.

کریم همتی افزود:انشاء الله از ۳۷ هزار خانه هلال ۵ هزار واحد آن تا پایان دولت دوازدهم آماده بهره‌برداری خواهد شد و با راه‌اندازی و فعالیت این خانه های هلال در کنار آموزش همگانی می توانیم جامعه تاب آور در برابر حوادث را داشته باشیم.

قرار است تا پایان سالجاری و به گفته رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ۳۶ هزار خانه هلال از سوی این جمعیت در روستاهای کشور ایجاد شود.

هم‌اکنون ۲ هزار خانه هلال در کشور فعال بوده و این تعداد تا پایان سال به ۳۸ هزار خانه افزایش خواهد یافت. ۲ میلیون نفر در کشور به عنوان اعضای افتخاری با جمعیت هلال احمر همکاری دارند.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.