به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در حاشیه سفر به کاشان با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک روش مؤثر در درمان بیماران بدحال کرونایی است، اظهار داشت: در طیف زیادی از این بیماران که تحت پلاسما درمانی قرار گرفتهاند این روش نتایج خوبی به همراه داشته است.
او با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان انتقال خون متولیان اصلی برای پلاسمادرمانی هستند، افزود: در برخی از استانها دانشگاهها و در برخی دیگر سازمان انتقال خون وظیفه دارد تا بیماران بهبودیافته کرونایی را پذیرش کند تا آنها بتوانند پلاسمای خود را برای اهدای بیماران بدحال کرونایی اهدا کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین با بیان اینکه در روش پلاسما درمانی آنتی بادی موجود در خون فرد بهبود یافته از کرونا به بدن فرد بیمار بدحال کرونایی تزریق میشود، تصریح کرد: این روش با توجه به برآوردهای انجام شده در کل کشور نتایج خوبی داشته است که یکی از مهمترین ملزومات این روش اهدای پلاسماست.
او ادامه داد: از عموم هموطنان مبتلا به کرونا که یک ماه از بهبودی آنها گذشته است دعوت میکنیم برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون یا مراکزی که دانشگاههای علوم پزشکی معرفی میکنند، مراجعه کنند.
او همچنین با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دوز واکسن آنفولانزا برای کشور تأمین شد، خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۲.۵ میلیون دوز از واکسن آنفولانزا برای بخش درمانی و بهداشتی و بیش از ۱۲ میلیون دوز برای عموم با ارز دولتی تهیه شده است که هر شخص میتواند با کارت ملی آن را از داروخانهها تهیه کند.
لاری افزود: اگر تقاضای واکسن آنفولانزا بیش از آنچه باشد که تهیه کردهایم امکان تأمین آن از طریق ارز غیردولتی نیز مهیاست.
منبع:مهر
انتهای پیام/م