سرهنگ برزو تجاری فرمانده انتظامی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: برقراری تماسهای تلفنی، ارسال پیامک و... از مهمترین روشهای مهندسی اجتماعی برای ترغیب کاربران به انجام خواستههای مورد نظر است که گاهی اوقات این تماسها و پیامکها با عنوان برنامههای مطرح رادیویی و تلویزیونی و یا اپراتورهای تلفن همراه صورت میگیرد.
این مقام انتظامی افزود: برنده شدن در جشنوارهها و قرعه کشیهای مختلف یکی از مهمترین روشهای افراد سودجو برای فریب قربانیان است.
بیشتر بخوانید
تجاری اذعان کرد: دریافت رمز پویا یکی از مهمترین اهداف مجرمان سایبری است پس مراقب مطالب اغوا کننده در این زمینه بوده و به هیچ عنوان پیامکهای فعالسازی نرم افزارهای پرداخت و رمز پویا را در اختیار دیگران قرار ندهید.
فرمانده انتظامی مهاباد گفت: این مهم میطلبد شهروندان در نظر داشته باشند: فریب چرب زبانی فرد تماس گیرنده را نخورند، نیازی نیست به دستگاه عابر بانک مراجعه کنند و به پیامکهای ارسالی با این عناوین توجه نکنند.
این مقام مسئول در مهاباد یادآور شد: هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با هرگونه موارد خلاف قانون و مجرمانه در فضای مجازی میتوانند از طریق سایت پلیس فتا (www.cyberpolice.ir) در میان بگذارند.
انتهای پیام / س خ