سرهنگ قاسمی از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان چرداول خبر داد.

سرهنگ نصیر قاسمی جانشین انتظامی شهرستان چرداول در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت: در راستای افزایش احساس امنیت و آسودگی خیال خانوداه‌های دانش آموزان ، طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان چرداول به مرحله اجرا درآمد .

او اظهار کرد: در اجرای این طرح ، تعداد ۶ دستگاه موتورسیکلت و همچنین ۵ دستگاه خودرو ، به علت نداشتن پلاک ، آلودگی صوتی و غیره  توقیف و روانه پارکینگ شدند .

جانشین انتظامی شهرستان چرداول مطرح کرد: هدف از اجرای این طرح‌ها ، افزایش احساس امنیت شهروندان و همچنین کاهش جرائم است .

او بیان کرد: از شهروندان گرامی خواستاریم ، با احترام گذاشتن به قوانین و رعایت مقررات ، در راستای کاهش جرائم در سطح شهرستان چرداول ، با پلیس همکاری های لازم را انجام دهند .

انتهای پیام/ ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.