مسئول کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر به برگزاری رویداد گردشگری نیکور (نام قدیم روانسر) در این شهر اشاره کرد و از آن به عنوان نقطه عطف کشف و حمایت استعداد جوانان اورامانات نام برد .

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حامد دست نشان مسئول کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر با اشاره به برگزاری رویداد گردشگری نیکور (نام قدیم روانسر) در این شهر از آن به عنوان نقطه عطف کشف و حمایت استعداد جوانان اورامانات نام برد و گفت : جوانان بااستعداد این منطقه باایجاد و گردهمایی در رویداد‌های کارآفرینانه بالاخص گردشگری همچون رویداد شتاب نیکور برای توسعه و تقویت و رونق گردشگری در منطقه اعلام آمادگی کردند.

او گفت : امروز با وجود فعالیت‌های الکترونیکی و همچنین شیوع بیماری کرونا فرصت سفر رفتن با خیال آسوده از مردم گرفته شده، اما نباید ناامید بود و باید راهکار‌های جدید برای گردشگری را پیدا کرد.

او افزود: اهمیت کارآفرینی و نگاه نو به گردشگری با استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند تا حدودی غوطه ور شدن در دنیای مجازی را بکاهد.

او گفت: شهرستان زیبای روانسر و منطقه اورامانات سرشار از پتانسیل‌های گردشگری و فرصت‌های کارآفرینانه روستایی و صنایع دستی است و جوانان بااستعداد این منطقه با ایجاد و گردهمایی در رویداد‌های کارآفرینانه بالاخص گردشگری همچون رویداد شتاب گردشگری نیکور ثابت کردند که می‌توانند در این حوزه به صورت جدی وارد میدان شوند و به توسعه و رونق اقتصادی منطقه کمک کنند.

او ادامه داد: باتوجه به فراخوان تقریبا یک ماهه تشکیل گروه فضای مجازی و تهیه پوستر معرفی رویداد شتاب گردشگری نیکور استقبال مطلوبی از این رویداد بعمل آمد که در نهایت باتوجه به محدودیت ارایه زمان ایده‌ها به هفت ایده نهایی شده ختم گردید که چهار ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شد.

مسئول کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر با بیان اینکه این رویداد شتاب گردشگری در دانشگاه علمی کاربردی روانسر برگزار شد، گفت: به دلیل شیوع کرونا این رویداد به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد که فایده این نوع برگزاری باعث شد انعکاس خوبی در کشور داشته باشد و در نهایت مورد توجه مسئولان استانی و کشوری قرار گرفت.

دست‌نشان، افزود: تفاوت این رویداد با سایر رویداد‌های مشابه در این است که یک حس خودجوش و علاقه‌مند و استعدادیابی عرصه گردشگری باعث شد که در بین ۷۰ عضو گروه مجازی و پنجاه عضو آنلاین در روز رویداد ایده‌های جذابی همچون، بنه بافی و میخک بافی و طبیعت درمانی، اپلیکیشن معرفی مناطق بومی محلی سیران و گردشگری پویا همچنین بازاریابی دیجیتال بوم گردی انتخاب گردد و تحت حمایت‌های مادی و معنوی مرکز رشد شهرستان روانسر و موسسه گردشگری میلکان قرار گیرد.

او گفت: پس از برگزاری رویداد و انعکاس مطلوب در فضای مجازی منجر شد بار مسئولیت پذیری مجریان رویداد جهت اقدامات آتی دوچندان شود و همچنین برگ زرینی بر افتخارات مرکز آموزش علمی کاربردی روانسر بیافزاید.

او گفت: مرکز علمی کاربردی روانسر با مجوز ایجاد هسته فناوری تحت حمایت مرکز فناوری استان کرمانشاه اقدام به فعالیت‌های مشاوره‌ای برای دانشجویان و مردم عادی کرد .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.