به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نوآوری و به کار بردن طعمهای مختلف در آشپزی بسیار مهم است. گاهی با انجام کارهایی ساده میتوانیم چیز جدید و متنوعی درست کنیم. کته سیر هم یک برنج جدید، ساده و خوشطعم است که طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد. سیر پلو یک غذای خوشمزه گیاهی است که بدون نیاز به اضافه کردن گوشت یا مرغ میتوانید آن را تهیه کرده و از طعمش لذت ببرید. پس اگر سیر تازه در خانه دارید، برای آماده کردن این غذای خوشمزه همین حالا دست بکار شوید.
مواد لازم
برنج خیسانده سه پیمانه
پیاز ساطوری یک عدد
سیر تازه یک کله
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن یک پنجم پیمانه
نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کته سیر
قبل از آنکه آشپزی را شروع کنید بایدها و نبایدها درباره طرز تهیه برنج کته. را یکبار مرور کنید تا برنجتان همانطور که انتظار دارید از کار در بیاید. حلالا کار را شروع کنید؛ کمی از روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را در آن بریزید. وقتی پیاز رنگ گرفت، سیر تازه خرد شده را هم به آن اضافه کنید و همراه با فلفل قرمز تفت دهید. کمی از ساقه سبز سیر را هم خرد کنید تا طعم برنجتان بهتر شود.
در قابلمه برنج را به شیوه کته ساده بجوشانید و وقتی آب آن کم شد، سیر تازه خرد شده و پیاز را اضافه کرده و با برنج به آرامی مخلوط کنید. عصر خوب سیر حالا آشپزخانه شما را پر میکند.
باقی روغن را بعد از جمع شدن آب برنج روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید. بعد از گذشت نیم ساعت، این برنج روی حرارت ملایم دم خواهد کشید. یادتان باشد که سیر تازه کمی آبدار است و نباید آب برنجی که روی اجاق میگذارید آنقدر زیاد باشد که برنج شفته شود.
فوت کوزهگری
سیر تازه را با برگهای سالم بالایش خرد کنید. بخشی از طعم خاص و متفاوت کته سیر یا سیر پلو، بخاطر همان برگهاست.
میتوانید این رسپی را با روش پخت کته قالبی در فر ترکیب کنید و یک غذای گیاهی مجلسی را آماده کنید.
شیرازیها میانه خوبی با سیر پلو دارند و اگر شما هم میانه خوبی با غذاهای شیرازی دارید، میتوانید با این روش کلمپلو شیرازی را تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/