به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : مصرف غذاهای چرب، فست فودها، لبنیات، قهوه، فلفل و ادویه جات، غلات کامل با سبوس بالا و ... در زمان درد معده و دردهای شکمی باید محدود شود.
مهسا شمشیرگران افزود: اگر ناراحتی معده ناشی از مسمومیت غذایی یا مشکلات گوارشی باشد، به طور معمول پس از ۴۸ ساعت بهبود مییابد، اما اگر مدت بیشتری طول کشید ممکن است از نشانههای زودرس بیماری کووید ۱۹ باشد.
او پرخوری و مصرف غذاهای شور را در دردهای شکمی موثر دانست و گفت : پرخوری و مصرف غذا در حجم بالا در یک وعده احتمال درد شکمی را افزایش میدهد و باعث احساس نفخ در فرد میشود که بهتر است برنامه غذایی سالم با تقسیم وعدههای غذایی به ۵ یا ۶ وعده در حجم کم را در پیش گرفت.
او مصرف نعناع و زنجبیل را در بهبود درد شکمی موثر دانست وافزود : نعناع علاوه بر تازه کردن تنفس در دم و بازدم به بهبود دل درد کمک میکند و زنجبیل در کاهش کرامپهای معده تاثیر به سزایی دارد.
انتهای پیام/ه