به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت مرغ چرخ کرده را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
کالباس (ژامبون) ۸ ورق
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمهای ریز خرد شده ۲ عدد
جعفری خرد شده مقداری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
تخم مرغ (برای غلتاندن) ۱ عدد
اول سینهی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم، چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.
بیشتر بخوانید
کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم. بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمهای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
بعد بطور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.
و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.
و بعد در آرد سوخاری غلتونده.
در روغن سرخ میکنیم.
در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازههای دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/