مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس، گفت: دانش آموزان مدارس استثنایی فارس به صورت ویژه خدمات دریافت می کنند.

 

ارائه خدمات ویژه به دانش آموزان استثنایی فارسبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محسن بهشتی پور مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس در خصوص وضعیت تحصیلی دانش آموزان استثنایی  فارس در زمان کرونا، بیان کرد: مراکز آموزشی و توان بخشی استثنایی به طور مجازی و حضوری در حال فعالیت هستند و اگر دانش آموزی امکانات استفاده از فضای مجازی را نداشته باشد با رعایت دستور العمل بهداشتی و خصوصی از آموزش‌ها بهره مند می‌شود.

او، با اشاره به اینکه مدارس و مراکز توان بخشی آموزش و پرورش استثنایی مانند دیگر مدارس در حال فعالیت هستند، بیان کرد: تمامی مراکز آموزشی با توجه به وضعیت قرمز، زرد و سفید در مناطق فعالیت می‌کنند.

بهشتی پور با تاکید بر اینکه فعالیت مدارس عادی و استثنایی تفاوتی با هم ندارند، تصریح کرد: تفاوت اصلی در مدارس استثنایی بخش توان بخشی است که نمی‌تواند بصورت مجازی برگزار شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس با تاکید بر  تمهیدات انجام شده در خصوص جلسات توان بخشی، ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده هر دانش آموز با هماهنگی قبلی می‌تواند به طور فردی در جلسات حضوری شرکت کند تا کار ارزیابی بر روی او انجام شود.

او، با بیان اینکه  ۳۰ مرکز آموزش استثنایی در شیراز مشغول به کار هستند، افزود: در هر ناحیه مدارس ویژه دانش آموزان کم توان، متوسطه دخترانه و پسرانه و مرکز اخلال یادگیری وجود دارد.

بهشتی پور با اشاره به فعالیت معلمان رابط تلفیقی در مراکز آموزشی، اضافه کرد: تمام دانش آموزان دارای معلولیت جسمی خدمات تکمیلی مناسب با میزان معلولیت از سوی معلمان رابط تلفیقی دریافت می‌کنند و دیگر کودکان دارای کم توانی هوشی نیز به طور اختصاصی بین ۱ تا ۴ ساعت با معلمان کلاس دارند.

مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس در خصوص نحوه ارزیابی کودکان ورودی جدید به مدارس اظهار کرد: تمام دانش آموزان سراسر استان پس از گذراندن طرح سنجش می‌توانند به کلاس اول وارد شوند.

او، گفت: در این طرح مراحل مختلف بینایی سنجی، شنوایی، سلامت بهداشت عمومی و وضعیت هوش مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که با توجه به ارزیابی نهایی دانش آموزان در مدارس حضور پیدا می‌کنند.

بهشتی پور، بیان کرد: طرح سنجش در تمام مناطق و حتی به صورت سیار برای مدارس عشایری نیز اعمال می‌ شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس تصریح کرد: در این مراکز آموزشی نه تنها هیچ شهریه‌ای دریافت نمی‌شود بلکه کمک هزینه سرویس و طرح خدمات حمایتی نیز پرداخت می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استثنایی استان فارس با اشاره به اینکه در طرح خدمات حمایتی دانش آموزان با ارائه اسناد پزشکی از این طرح استفاده می‌کنند، ادامه داد: در این طرح حمایتی پرونده و هزینه‌ها به تهران ارسال می‌شود که تاکنون مبالغی تا سقف ۳۰ میلیون تومان در خصوص درمان به این افراد پرداخت شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار