شیخ الاسلام گفت: با رفع بسیاری از نواقص برنامه شاد، ۸۵ درصد از دانش آموزان قمی از مزایای شبکه شاد بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حمیدرضا شیخ‌الاسلام مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدیدگفت: همکاران ما در ستاد اجرایی سطح نواحی با هماهنگی‌های لازم برنامه‌های خود را در سه وضعیت طراحی کرده‌اند تا بازگشایی کلیه مدارس استان با حضور همکاران اجرایی و در صورت نیاز همکاران فرهنگی انجام شود که از روز شنبه آموزش دروس مقاطع مختلف در فضای مجازی ارائه خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با معرفی محور‌های مانور بازگشایی مدارس تصریح کرد: بازگشایی مدارس حول پنج محور برنامه‌ریزی، همکاران و آمادگی آن‌ها در برنامه شاد، بهداشت مدارس، وضعیت سه‌گانه و دانش آموزان و رصد آمادگی آن‌ها برای حضور در مدارس در قالب کلمه بهبود انجام می‌شود.

شیخ الاسلام نحوه آموزش در مدارس استثنایی را نیز همانند دیگر مدارس در فضای مجازی دانست و عنوان کرد: با توجه به تعداد محدود این دانش آموزان قطعاً نحوه ارتباط در فضای مجازی و حتی تلفنی با این عزیزان بسیار راحت‌تر خواهد بود، برآورد ما حفظ سلامت این دانش آموزان با مدیریت شرایط است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش را جدی دانست و افزود: محدودیت ظرفیت استخدام و از طرفی بازنشستگی جمع کثیری از همکاران فرهنگی به‌طور هم‌زمان، آموزش و پرورش را با کمبود نیروی انسانی مواجه ساخته که این مشکل با به‌کارگیری حق‌التدریس نوبت دوم همکاران تأمین‌شده است.

شیخ‌الاسلام با اشاره به افزایش تعداد دانش آموزان طی سال‌های اخیر و تراکم بالای جمعیت در استان عنوان کرد: ۲۷۳ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف در مدارس سطح استان مشغول به تحصیل می‌شوند که به‌منظور تقویت زیرساخت‌ها تا به امروز ۱۸۶ فضای آموزشی احداث و مقاوم‌سازی شده است.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان قم برگزاری برخی از دروس کارگاهی و عملی با تعیین وضعیت و تقسیم‌بندی هنرجویان هنرستان‌ها به‌صورت حضوری انجام می‌شود که این اقدام با رعایت کامل موارد و نکات بهداشتی از سوی مراکز آموزشی مدیریت خواهد شد.

مدیرکل آموزش وپرورش قم راه‌اندازی شبکه شاد را رخدادی بزرگ برای آموزش و پرورش دانست و گفت: این برنامه با همه نواقصی که در آن مطرح بود در بازه زمانی محدود جمع کثیری از دانش آموزان را تحت پوشش قرارداد تا با تدریس مجدد و مرور مطالب درسی تمامی شبهات و اشکالات خود را رفع کنند.

شیخ‌الاسلام نوع ارتباط معلم با دانش‌آموزانش را در یادگیری مؤثر قلمداد کرد و افزود: در نسخه جدید برنامه شاد کلاس‌های درسی طبق ساعات تعیین‌شده توسط مدیران به دانش آموزان انجام خواهد شد و ارائه مطالب آموزشی در این برنامه نیز با توجه به آستانه تحمل دانش آموزان در مقاطع مختلف آماده‌شده است.

او با اشاره به بهره‌مندی ۸۵ درصد از دانش آموزان قمی از مزایای شبکه شاد یادآور شد: دانش‌آموزانی که به هر دلیلی موفق به تهیه وسایل مجازی نشده‌اند مطالب آموزشی دروس مختلف را می‌توانند از طریق شبکه‌های آموزشی تعیین‌شده در صداوسیما فرابگیرند.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با تهیه جزوه و درس‌نامه و روان‌سازی مطالب کتاب درسی برای دانش آموزان مناطق محروم و روستایی اقدامات شایسته‌ای صورت گرفته به‌نحوی‌که این کار با شناسایی دانش‌آموز و مراجعه به درب منازل به‌صورت موردی انجام‌شده است.

شیخ الاسلام از رونمایی نسخه جدید برنامه شاد در فضای مجازی خبر داد و گفت: نسخه جدید برنامه شاد با امکانات و ساختار جدید رونمایی شده است و با انتقال اطلاعات دانش آموزان و همکاران ما از سامانه سناد به شاد، کلاس‌بندی‌ها و احراز هویت دانش آموزان در بستر شاد انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به رفع مشکلات برنامه شاد در نسخه جدید یادآورشد: ۲۵ نفر از همکاران ما با محوریت کارشناس فناوری اطلاعات مشخص شدند تا آموزش‌های لازم درزمینهٔ نحوه استفاده از این شبکه را ببیند و در هر ناحیه سه پشتیبان برای رفع سؤالات همکاران و والدین درزمینهٔ شبکه شاد وارد عمل شده‌اند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.